dr.dule ::Dobar ovaj termin od 14.30
Steta sto nisu stavili i Jax Dal u isto vreme kada budu igrali u 11kolu
Da, baš sada vidim koliko odgovara taj termin, fino poslje rucka, skuhao si kavu, sjeo i gledao utakmicu.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::Dobar ovaj termin od 14.30
Steta sto nisu stavili i Jax Dal u isto vreme kada budu igrali u 11kolu
Svejedno, nisi mi jasana, Lavovi su ti u Diviziji.Vlado997 ::Za te prljave ptičurine nikad. Sve se vraća sve se plaća za onaj FG u week 1.
?Palermo ::Svejedno, nisi mi jasana, Lavovi su ti u Diviziji.Vlado997 ::Za te prljave ptičurine nikad. Sve se vraća sve se plaća za onaj FG u week 1.
Ne razumijem. Failconsi su mi isto što i Ravensi tebi.Steelers ::ahaha palermo jesi pio nesto
vlado treba da gledas siru sliku a ne samo trenutno zadovoljenje...
Prespojio sam u glavi Siraš me pomerio iz ravnotežeVlado997 ::?Palermo ::Svejedno, nisi mi jasana, Lavovi su ti u Diviziji.Vlado997 ::Za te prljave ptičurine nikad. Sve se vraća sve se plaća za onaj FG u week 1.
Peyton Manning ::odlicni mecevi vcrs mogu da se gledaju na USTV now...
Bal-Cin,Pitt-Ind,Phi-Ari
jeste ali valjda je vazniji uspeh tvog tima za wild card, nego da komsiji crkne krava ovi su sad nabili skorVlado997 ::Ne razumijem. Failconsi su mi isto što i Ravensi tebi.Steelers ::ahaha palermo jesi pio nesto
to zavisi od tvog subjektivnog shvatanja losegPalermo ::Loše počelo, Bengalsi TD
CBS-Flawless- ::Peyton Manning ::odlicni mecevi vcrs mogu da se gledaju na USTV now...
Bal-Cin,Pitt-Ind,Phi-Ari
Na kojem programu su Coltsi?
Peyton Manning ::CBS-Flawless- ::Peyton Manning ::odlicni mecevi vcrs mogu da se gledaju na USTV now...
Bal-Cin,Pitt-Ind,Phi-Ari
Na kojem programu su Coltsi?
Pa jedina šansa da NO uđe u plej-of je da bude prvi u lošoj diviziji. Znači, samo protiv divizijskih rivala.Steelers ::jeste ali valjda je vazniji uspeh tvog tima za wild card, nego da komsiji crkne krava ovi su sad nabili skorVlado997 ::Ne razumijem. Failconsi su mi isto što i Ravensi tebi.Steelers ::ahaha palermo jesi pio nesto
izvini mozda nije, Srbi smo previse trazim
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu