Najduzi catch u karijeri Fitza, u 31. godini. Vreme je da krojaci vec sada krenu da siju odelo za HOF ceremoniju.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
EPICOl' Dirty Bastard ::Ol' Dirty Bastard ::Jel video sad neko tackle jednog igraca File na svog saigraca malo pre kod interceptiona? Ili se to samo meni ucinilo
Ipak sam dobro video Savrsen blok
Koje boje, to je pitanje.Zona do trona ::Najduzi catch u karijeri Fitza, u 31. godini. Vreme je da krojaci vec sada krenu da siju odelo za HOF ceremoniju.
Peyton Manning ::a ne bih ja nas jos otpisivao protiv Pitt
tako jeVlado997 ::Mora i odbrana nešto zaustaviti.
Pit Bull ::Peyton Manning ::a ne bih ja nas jos otpisivao protiv Pitt
Nema ovde povratka... Primis 35 poena od Stilersa za poluvreme i necemu se nadas?
Vlado997 ::Koje boje, to je pitanje.Zona do trona ::Najduzi catch u karijeri Fitza, u 31. godini. Vreme je da krojaci vec sada krenu da siju odelo za HOF ceremoniju.
bio sam tad pijan kao zver,a Penjo mi javljao rezultate,stvarno strasan comebackSpartacus ::Pit Bull ::Peyton Manning ::a ne bih ja nas jos otpisivao protiv Pitt
Nema ovde povratka... Primis 35 poena od Stilersa za poluvreme i necemu se nadas?
Reci mi koliko je Indi gubio od KC i Hjustona prosle sezone?
Odlično zapažanje.Spartacus ::Pit Bull ::Peyton Manning ::a ne bih ja nas jos otpisivao protiv Pitt
Gospodin čovjek.Zona do trona ::Vlado997 ::Koje boje, to je pitanje.Zona do trona ::Najduzi catch u karijeri Fitza, u 31. godini. Vreme je da krojaci vec sada krenu da siju odelo za HOF ceremoniju.
Crvena.
Spartacus ::Pit Bull ::Peyton Manning ::a ne bih ja nas jos otpisivao protiv Pitt
Pit Bull ::Spartacus ::Pit Bull ::Peyton Manning ::a ne bih ja nas jos otpisivao protiv Pitt
Tad nisam igrao tiket...
laganoPeyton Manning ::ajmo Parkey
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu