Ma odmah ih precrtaj
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
FdS ::Zona! Šta beše s onim QB-om što si ga ti "skautovao", jel ga odabrao ko ili je UDFA?
24(241) | Browns (from Cardinals) | Ekpre-Olomu, Ifo |
C.J. RobertsZona do trona ::Sada vidim,Arizona je pokupila UDFA DB,pogadjate, sa Colorado State Pueble.
Colorado State Puebla football factory!
dr.dule ::on i Son Tejlor ne mogu trenutno u istu recenicu. morace da se potrudi da vrati formu iz 2013 . 2014te je mnogo popustio.
mislim da Giants fan klub ne treba mnogo da slave. zeleni deo NY je daleko bolje odradio draft.
dr.dule ::
24(241) Browns (from Cardinals) Ekpre-Olomu, Ifo
sada videh ovo. zanimljivo. lik ce uzeti velike pare od osiguranja. e da je otisao 2014te na draft bio bi u prvoj rundi ovako dobro ce mu doci lova od osiguranja.
dr.dule ::
24(241) Browns (from Cardinals) Ekpre-Olomu, Ifo
sada videh ovo. zanimljivo. lik ce uzeti velike pare od osiguranja. e da je otisao 2014te na draft bio bi u prvoj rundi ovako dobro ce mu doci lova od osiguranja.
Znam da je kasnio na sastanak u NO-u sat i po. Čitao sam da je kasnio na još nekoliko sastanaka.dr.dule ::Randy Gregori i njegov mentalni sklop nisu jedini razlog sto je pao. iako je imao monstrum sezonu 2013tu , 2014tu je odigrao dosta slabije pa nije ni cudo da je pao toliko. ocigledno da su ekipe bile sumnjicave i u pogledu njegovog napredka. narano JJ ne bi bio to sto jeste da se nije upecao.
FdS ::Mene zanim ko će dokopati UDFA dragulja u prašini. La'ela Collinsa, kada jednom bude proglašen nevinim.
A few minutes after the first round's conclusion, Snead (whom Caldwell succeeded as Dimitroff's right-hand man in Atlanta) called to offer a deal: The 41st overall selection and running back Zac Stacy, in exchange for the Jags' 36th pick. Stacy, made expendable by the selection of Gurley, had a productive rookie campaign in 2013 before being pushed into a lesser role last season.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu