Did you know: FSU tackle Bobby Hart started nine games as a freshman at 17 years old
Ko ima muda, ima ih.
Ko ima muda, ima ih.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::nemoj da zaboravimo i Evansa. nazalost on je nesrecnik zavrsio u dolini gubavih.
Vlado997 ::http://www.nfl.com/draft/2015/mock-drafts/daniel-jeremiah/245602
Dosta pikova je diskutabilno, a mora da je bio pijan čim mu je Kevin White pao do broja 10.
dr.dule ::Mayock je iz mog ugla kralj draft. covek uopste ne radi mock i definitivno bar za mene kompletano upoznat lik za draft. od Kipera bolje znaju i postari HC oko drafta a to vazi i za drugog clana ESPN postave MekSeja. ove sa nfl necu da komentarisem kao i onu budalu sa CBSa Piska.
dr.dule ::Matt Miller?
pa njemu je publika draftovala igrace kada je bio GM Detroita. veliki igrac ali uzasan sportski radnik.
dr.dule ::dr.dule ::Matt Miller?
pa njemu je publika draftovala igrace kada je bio GM Detroita. veliki igrac ali uzasan sportski radnik.
moja greska ako nisim mislio na Matt Millen-a?
Vlado997 ::A ekipa sa Bleacher Reporta, npr. Matt Miller?
FdS ::naš GM se odavno izjasnio da će u prvoj rundi uvek uzeti plejmejkera ispred mesa, tako da će u situaciji ili Šerf ili White naš GM odabrati White-a...iako bih ja lično uzeo najkvalitetnijeg OL u datom trenutku.
dr.dule ::Bleacher Reporta je web koji nije nesto cenjen u krugovima koji prate ozbiljno nfl.
ja ih redovno pratim ali ja sam ipak samo posmatrac nfl takmicenja.
Mike FreemanMifoche ::dr.dule ::Bleacher Reporta je web koji nije nesto cenjen u krugovima koji prate ozbiljno nfl.
ja ih redovno pratim ali ja sam ipak samo posmatrac nfl takmicenja.
Tu si u pravu, jos jedino Matt Bowen sto vredi kod njih. Ima mnogo pajsera sto nemaju pojma o cemu pricaju.
Ali su jak spin prema nama gledaocima.dr.dule ::to rangiranje je vise za javnost da se upoznaju sa decom. kao sto svi znamo , timovi imaju svoje skaut sluzbe, war room druzenje i oni sami rangiraju po svojim afinitetima. nekada recimo mislim da Bengalsi draftuju po rang listama draft ,,gurua''.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu