Pa ne može ni sad, ovo je bio sarkazam.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ako kaže da je rekreativni pušač gandže, zar nije onda mogao da izdrži na kombajnu bez nje?Jacob ::Ma koj je andrak tim nigerima s tim duvanjem? Zar ne mozes majku mu da se tolko iskontrolises, uzmes kintu, prodjes neke testove pa posle ebote kad imas nesto pusi dok ne umres.
Vlado997 ::Ako kaže da je rekreativni pušač gandže, zar nije onda mogao da izdrži na kombajnu bez nje?Jacob ::Ma koj je andrak tim nigerima s tim duvanjem? Zar ne mozes majku mu da se tolko iskontrolises, uzmes kintu, prodjes neke testove pa posle ebote kad imas nesto pusi dok ne umres.
Kako odjednom promjena mišljenja?FdS :: A majku mu dokotreeee...pa i ja znam to izguglat. Mene zanim mišljenje koje si ti formirao o njemu, ukoliko si formirao . Ti znaš da te smatram autoritetom kad je reč o draft prospektima i koledž fudbalu.
Elem...Giantsi milijardu posto uzimaju nekog WR na draftu, delom jer RR više neće biti član Giantsa sledeće sezone, delom zbog neizvesnosti oko kruza, pa bi ovako neki solidan late round pick značio da se prvog dana mogu pokrpiti neke značajnije rupe a ne juriti plejmejker tipa Cooper/White/Parker
Poslednji izmenio Vlado997 dana Sub 04 Apr 2015, 12:21, izmenjeno ukupno 1 puta
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu