Vlado997 ::Ista priča. Pogotovo zbog Šermana.STP ::+1
Koliko god se trudio ne mogu navijati za Seattle.
Ja cu, kao i kroz ceo play off, navijati za Sijetl. Bas zbog Shermana
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Vlado997 ::Ista priča. Pogotovo zbog Šermana.STP ::+1
Koliko god se trudio ne mogu navijati za Seattle.
Podrska za Tutu !!! A vi ostali isfrustrirani smirite zivce malo.... Pre svege fsd, fds kako god a sad I klodvik... Mislim da ovaj forum vise necu koristiti. Mi sa balkana bi I kliker pokvarili I sve zgadili I zagadili....klodovik ::TutaQB ::klodovik ::TutaQB ::Kako mi je samo smesno da ljudi govore od kako sijetl igra PO i od kad sam ja na ovom forumu kako ce sa nama svi pod da obrisu, a nikako to da vidim.
Nastavite samo, av av pa se vidimo drugog februara kad ponesemo lombardy na severozapad.
Sto se tice pritiska na Peytona, mislim da ce biti jedno 2-3 seka. Kepa nisu sekovali jer su jednostavno pre spori, realno igramo sa 3 DT-a u liniji.
Mozda ne dobijamo sa nulom, ali makar smo 1-0 svake nedelje.
Slušaj, Tuto... Ovde čovek može mnogo stvari da kaže a da pri tome ne koristi rečnik koji ti koristiš. Ako zucneš još jednu u predhodnom fazonu, ideš na lalanje bar nedelju dana i to od mene!
Sta je problem sa mojim recnikom? Ni psovke ni uvrede.
Dobro, ako ti ne vidiš da si one koji ne navijaju za Sijetl i one koji drugačije misle (odnosno da Denver ima veće šanse da dobije SB) nazvao psima, malo ćeš da oladiš...
Kada budeš naučio da navijaš sportski, bićeš ovde dobrodošao...
Nisu ni Giantsi loši, simpatični su.FdS ::mudar momak, zna kome se ne zamerati
zvaljo ::Licno, prije bih vodio ljubav s kontejnerom za smece nego navijao za Pajsera. U sledecih 10tak dana, najveci fan Seahawksa istocno od misurija obitava u seljacevici donjoj.
Ulizivanje u guzicu nije među nedozvoljenim stvarima na forumu. (ako misliš na mene).kb8 ::Vidim da moram lupit jedan ban na 10ak dana...
Raising Arizona ::Neko napisa da ce mu biti jedan od najsmornijih SB
To je nemoguce, timovi su nikad zanimljiviji
Naravno nadam se pobedi Gejtona, ne sme divizijski rival da digne kantu
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu