ja sam presao na skysport, oko 1200kbs
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
nadam se i jaOl' Dirty Bastard ::zokiruma ::bas je naso gamepas kada da pukne majmicu mu
Valjda ce se neko smilovati i namestiti bar na poluvremenu. Razmazio me game pass ne da mi se gledati na firstrow sa onom slikom
da,al tesko iz ove pozicije...bitno potrositi vreme i dati Patsima sto dalje loptuSteelers ::dobro bi dosao sad jedan tacdaun denvera, ovi ce se verovatno probuditi u drugom poluvremenu i eventualni td bi u poslednjoj cetvrtini napravio razliku
nemam, u Bg sam,a ne u RumiVlado997 ::Filipe, imaš li Arenu? Ako ne nađi Sky Sports 1, oni su malo bolji od ostalih strimova.
Ljuba90 ::Ova dvojica sa Arene mesaju Siligu i Sopoagu
Ja sam prošli put bilježio njihove provale. Imaš sve na temi Arena Sport.Ljuba90 ::Ova dvojica sa Arene mesaju Siligu i Sopoagu
penban ::Ljuba90 ::Ova dvojica sa Arene mesaju Siligu i Sopoagu
A ono Karter na kraju
Vidi ovaj kakav je.Peyton Manning ::nemam, u Bg sam,a ne u RumiVlado997 ::Filipe, imaš li Arenu? Ako ne nađi Sky Sports 1, oni su malo bolji od ostalih strimova.
aj videcu,sve se nadam sredice gamepass
moze, samo neka nastave sa ovakvim pasovimaPeyton Manning ::da,al tesko iz ove pozicije...bitno potrositi vreme i dati Patsima sto dalje loptuSteelers ::dobro bi dosao sad jedan tacdaun denvera, ovi ce se verovatno probuditi u drugom poluvremenu i eventualni td bi u poslednjoj cetvrtini napravio razliku
sad vec mozeSteelers ::moze, samo neka nastave sa ovakvim pasovimaPeyton Manning ::da,al tesko iz ove pozicije...bitno potrositi vreme i dati Patsima sto dalje loptuSteelers ::dobro bi dosao sad jedan tacdaun denvera, ovi ce se verovatno probuditi u drugom poluvremenu i eventualni td bi u poslednjoj cetvrtini napravio razliku
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu