NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Conference Championships

+30
nele877
L.D.
Palermo
Ljuba90
Zona do trona
igor96
TutaQB
dr.dule
kb8
Peyton Manning
Mirkony
Vlado997
Danijel Lg
Miki HOF
Minitron
Mos Def
Zver
Sirko
Чизхед
Steelers
penban
SymphonyX
Niger iz huda
Freak
zokiruma
Mean_Machine
Raising Arizona
Remblender
black & silver
Cenci D
34 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 11 od 42]

251Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 20:38

igor96

igor96
NFL Player
NFL Player

jbg al kako je taj harvin igrao prosel sezone za minesotu na pocetku, bio je medju 5 wr.

252Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 20:41

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

jos 24h  Cool 

http://nfl.com/

253Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:14

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Kakav Harvin, klasicna D. Rose prica. Greska Pete Carola ako mene pitas. Inace 25 mesto je davno prevazidjeno brate moj. Najgori slucaj 28. Mogo je da pokupi Evansa ili Marquisee Lee-ja da je bio pametan, ako nista DeAnthony Thomasa.

254Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:16

igor96

igor96
NFL Player
NFL Player

pod broj 1 rekao sam oko 25 a ne 25, jer je prosle godine bilo 24, a ove ce biti minimum 30...i covek se ne povredjuje zato sto to on oce, nego zato sto ga neki debil zakuca u glavu pa dobije potres mozga...ali to je jedan od najboljih wr u ligi

255Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:19

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

igor96 ::pod broj 1 rekao sam oko 25 a ne 25, jer je prosle godine bilo 24, a ove ce biti minimum 30...i covek se ne povredjuje zato sto to on oce, nego zato sto ga neki debil zakuca u glavu pa dobije potres mozga...ali to je jedan od najboljih wr u ligi
Ovo za u glavu stoji. A inace se povredjuje jer nije kapacitet za NFL. Vecina igraca trpi iste te udarce i ostaje citava, pogledaj recimo Welkera. Covek propustio fazon 5 utakmica u 7-8 godina ako ne i vise. Harvin je D. Rose prica. Covek kome je bog dao talenat, a nije mu dozvolio da ga ispolji jer ga je napravio pre mekanim. Inace Welker je samo primer, Harvin je jedan od retkih koji se povredi svake sezone a idalje ga smatraju vrhunskim. Jos i preplacen, boze Carol. Najveca greska po meni odlicnog trenera.

256Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:20

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

ima sasvim finih talenata i kasnije. ne bih se bas toliko uzbudio da sam na mestu Kerola da odu ova tri napucana hvataca.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Conference Championships - Page 11 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

257Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:22

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

dr.dule ::ima sasvim finih talenata i kasnije. ne bih se bas toliko uzbudio da sam na mestu Kerola da odu ova tri napucana hvataca.

Hvataca je bar uvek bilo na draftovima. Crnaca koji su atlete kol'ko oces.

258Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:23

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

harvin je prevara vijeka

STANE VAS SVE PRATI

259Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:24

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Harvin zdrav je zver

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Conference Championships - Page 11 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

260Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:25

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

zdrav harvin rjetkost ko kravlje govno ns tavanu

STANE VAS SVE PRATI

261Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:26

igor96

igor96
NFL Player
NFL Player

ova godina ce biti bogata wr kako na pijaci tako i na draftu.

262Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:27

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Danijel Lg ::zdrav harvin rjetkost ko kravlje govno ns tavanu

Laughing 

263Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:28

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

koji wr su slobodni a vredni spomena

STANE VAS SVE PRATI

264Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:28

igor96

igor96
NFL Player
NFL Player

nemoj da lupas da tako kazem, zdrav harvin je mozda najbolji wr u ligi, ako ne to makar minimum u top5

osim ako ti nedas razlog zbog cega je on govno kada je zdrav?

265Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:29

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

ja sam rekao zdrav harvin rjetkost kao kravlje govno na tavanu

STANE VAS SVE PRATI

266Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:30

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

igor96 ::nemoj da lupas da tako kazem, zdrav harvin je mozda najbolji wr u ligi, ako ne to makar minimum u top5

osim ako ti nedas razlog zbog cega je on govno kada je zdrav?

Sta pricas covece, kako mozes da kazes da je u top 5? Nije ni u top 10. Sta je on uradio? Pusti ti kad je zdrav, nije bio zdrav dovoljno dugo nista da uradi.

Decker je vredan spomena na FA.

267Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:30

igor96

igor96
NFL Player
NFL Player

izvinjavam se, lose procitano  Suspect 

268Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:32

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

deker je ozbiljan igrac 
i kao slot s zna uvatiti i duboku loptu

STANE VAS SVE PRATI

269Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:33

igor96

igor96
NFL Player
NFL Player

tuto jel si ti gledao pocetak prosle sezone, ako jesi onda znas kako je hervin tada igrao.

na fa su dobri: decker, nicks(ako se odluci da izadje), boldin, maclin, cooper pa moza cak i maningham....ali pitanje je ko ce sve od njih dobiti nove ugovore(edlmana nisam stavio recimo jer sam ubedjen da ce ga on dobiti)

270Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:34

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

maclin tesko da oce

STANE VAS SVE PRATI

271Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:35

igor96

igor96
NFL Player
NFL Player

sta tesko da oce, preformulisi recenicu Very Happy

272Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:37

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

igor96 ::tuto jel si ti gledao pocetak prosle sezone, ako jesi onda znas kako je hervin tada igrao.

na fa su dobri:   decker, nicks(ako se odluci da izadje), boldin, maclin, cooper pa moza cak i maningham....ali pitanje je ko ce sve od njih dobiti nove ugovore(edlmana nisam stavio recimo jer sam ubedjen da ce ga on dobiti)

Znam, Harvin je odlican kad je zdrav. Ali ima toliko risivera sa vecim doprinosom od njega samo zato sto su zdravi.

Nicks je katastrofa po meni ove godine. Boldin je mator vise, trijes trojka.

273Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:37

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

Dobiti novi ugovor u fili

STANE VAS SVE PRATI

274Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:38

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Inace i Rose je bio MVP one sezone kad je bio zdrav. Samo tu sezonu ubosti je kao ubosti sedmicu na lotou.

275Conference Championships - Page 11 Empty Re: Conference Championships Sub 18 Jan 2014, 21:40

igor96

igor96
NFL Player
NFL Player

nism hteo da satvim boldena, nego baldwina(boldina bas i nisam hte zbog godina Razz)

za maclina nzm on je bio povredjen, kada je bio zdrav igrao je ok, cooper se pokazao da je bolji i zdraviji, tako da bi ja pre ugovor dao cooperu, ali to ne znaci da se maclin nece snaci na pijaci, bilo bi potraznje za njim Very Happy

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 11 od 42]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu