jbg al kako je taj harvin igrao prosel sezone za minesotu na pocetku, bio je medju 5 wr.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ovo za u glavu stoji. A inace se povredjuje jer nije kapacitet za NFL. Vecina igraca trpi iste te udarce i ostaje citava, pogledaj recimo Welkera. Covek propustio fazon 5 utakmica u 7-8 godina ako ne i vise. Harvin je D. Rose prica. Covek kome je bog dao talenat, a nije mu dozvolio da ga ispolji jer ga je napravio pre mekanim. Inace Welker je samo primer, Harvin je jedan od retkih koji se povredi svake sezone a idalje ga smatraju vrhunskim. Jos i preplacen, boze Carol. Najveca greska po meni odlicnog trenera.igor96 ::pod broj 1 rekao sam oko 25 a ne 25, jer je prosle godine bilo 24, a ove ce biti minimum 30...i covek se ne povredjuje zato sto to on oce, nego zato sto ga neki debil zakuca u glavu pa dobije potres mozga...ali to je jedan od najboljih wr u ligi
dr.dule ::ima sasvim finih talenata i kasnije. ne bih se bas toliko uzbudio da sam na mestu Kerola da odu ova tri napucana hvataca.
Danijel Lg ::zdrav harvin rjetkost ko kravlje govno ns tavanu
igor96 ::nemoj da lupas da tako kazem, zdrav harvin je mozda najbolji wr u ligi, ako ne to makar minimum u top5
osim ako ti nedas razlog zbog cega je on govno kada je zdrav?
igor96 ::tuto jel si ti gledao pocetak prosle sezone, ako jesi onda znas kako je hervin tada igrao.
na fa su dobri: decker, nicks(ako se odluci da izadje), boldin, maclin, cooper pa moza cak i maningham....ali pitanje je ko ce sve od njih dobiti nove ugovore(edlmana nisam stavio recimo jer sam ubedjen da ce ga on dobiti)
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu