Kad pocinje Indiana?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
El Jefe runs San Diego ::Kad pocinje Indiana?
Vlado997 ::Nije stvar u tome, on je vrhunski igrač i tu mu skidam kapu. Ali mrzim igrače koji provociraju nekoga konstantno, cijelu utakmicu, cijelu sezonu. To je po meni jako ružno. Usput TD.
Svaki dobar korner to radi. To im je posao, Kortland Finegan, Revis, Talib, Sherman svi oni su tres tolkeri.Vlado997 ::Nije stvar u tome, on je vrhunski igrač i tu mu skidam kapu. Ali mrzim igrače koji provociraju nekoga konstantno, cijelu utakmicu, cijelu sezonu. To je po meni jako ružno. Usput TD.
+1Vlado997 ::Nije stvar u tome, on je vrhunski igrač i tu mu skidam kapu. Ali mrzim igrače koji provociraju nekoga konstantno, cijelu utakmicu, cijelu sezonu. To je po meni jako ružno. Usput TD.
Чизхед ::Ahahahah kako je meni dosao H2 na 8,5....
penban ::Vlado997 ::Nije stvar u tome, on je vrhunski igrač i tu mu skidam kapu. Ali mrzim igrače koji provociraju nekoga konstantno, cijelu utakmicu, cijelu sezonu. To je po meni jako ružno. Usput TD.
Njegov stil. Pobedi ga pa mu zapusi usta.
A takvih provokatora imas u svakom sportu, njega samo malo vise eksponiraju
Vlado997 ::Sijetlu sve čestitke, bili su bolji. Pogotovo Linču skidam kapu. A Šermanu želim ACL, MCL, concussion i prelome bilo koje od 206 kostiju u tijelu.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu