Možemo dobiti jedino turnoverom i TD sa pretvaranjem, tj. u produžetak, a šanse su ravne 5%.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Vlado997 ::Možemo dobiti jedino turnoverom i TD sa pretvaranjem, tj. u produžetak, a šanse su ravne 5%.
Dva puta sam rekao da nam je falilo najjače oružje.penban ::It's unfortunate for the Saints that Jimmy Graham had his most impactful moments today in the pregame shouting match.
Gazda Miki ::ass whooping
Nije falilo, oduzeto jeVlado997 ::Dva puta sam rekao da nam je falilo najjače oružje.penban ::It's unfortunate for the Saints that Jimmy Graham had his most impactful moments today in the pregame shouting match.
penban ::It's unfortunate for the Saints that Jimmy Graham had his most impactful moments today in the pregame shouting match.
+1Ol' Dirty Bastard ::penban ::It's unfortunate for the Saints that Jimmy Graham had his most impactful moments today in the pregame shouting match.
Eto koliko trash talk moze da utice. Pritom ne mislim samo pre meca, i u toku meca konstantno pritiskaju Grahama i eto sta je rezultat: 0 hvatanja.
Poslednji izmenio Mirkony dana Ned 12 Jan 2014, 01:32, izmenjeno ukupno 1 puta
Da li je najbolji, vidjećemo.zokiruma ::vise srece za NO sledece sezone, :SEA:prvi ucenik finala NFC-a, ocekivano
mada iskreno :SEA:jeste najbolji tim u NFL-u sa ovom odbranom
Vlado997 ::Sijetlu sve čestitke, bili su bolji. Pogotovo Linču skidam kapu. A Šermanu želim ACL, MCL, concussion i prelome bilo koje od 206 kostiju u tijelu.
Realno, ako te neko pokida ne znaci da je los covek.penban ::Vlado997 ::Sijetlu sve čestitke, bili su bolji. Pogotovo Linču skidam kapu. A Šermanu želim ACL, MCL, concussion i prelome bilo koje od 206 kostiju u tijelu.
Druze kontam da ga ne volis, ali covek zivi od toga
Suzdrzi se takvih zelja
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu