NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Divisional Playoffs

+31
Steelers
Remblender
Mirkony
maminho
black & silver
igor96
TutaQB
Miki HOF
Freak
Sirko
Zver
kb8
nflfun
SymphonyX
Vlado997
penban
zokiruma
dr.dule
Niger iz huda
Peyton Manning
Zona do trona
Minitron
Raising Arizona
El Jefe runs San Diego
KPGS
Cenci D
Palermo
Danijel Lg
Ljuba90
Mos Def
Чизхед
35 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 4 od 40]

76Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 22:35

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

hvala

STANE VAS SVE PRATI

77Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 22:38

Palermo

Palermo
NFL Star
NFL Star

Videćemo, videćemo  Smile 

http://www.sportswiser.net

78Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 22:40

El Jefe runs San Diego

El Jefe runs San Diego
VIP
VIP

dr.dule ::sta je sa prva dva risivera koje je on draftovao, treceg kojeg je izvukao iz naftalina iz majamija i trkaca u kojeg je samo on verovao.

Za Demeryusa i ajde de, ali za Deckera, sa 87. mesta, u trecoj rundi. Momak je prosek, daleko iza Welkera i Thomasa. a Moreno je bio prvo iza Buckhaltera, pa iza McGahee-ja...ne pije vode

79Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 22:41

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

pa pogledajte KC prosle i ove sezone, mnogo stvari cine tim, nije ovo soker pa uzmete mesija i jos par njih koji razlikuju loptu od balona. pogledajte slike trenera i strucnih stabova pa ce te videti koja je to masinerija, naravno da su treneri bitni ali ne mozemo im pripisivati sve zasluge ima tu jos dosta pomocnika i sakuta koji rade na pravljeju tima.

80Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 22:43

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

ko je Deckera izvukao iz naftalina. malisa nam maznuo lika ispred nosa jer su ga skauti NE gledali od prve koledz sezone i tacno je znao sta dobija od njega. Moreno je kao i na Dzordziji imao problema sa povredama ali je daleko od toga da je bio slab prospekt vec najbolji za ono sto je Dzos forsirao ranije, tada i posle toga.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Divisional Playoffs - Page 4 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

81Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 22:44

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

El Jefe runs San Diego ::
dr.dule ::sta je sa prva dva risivera koje je on draftovao, treceg kojeg je izvukao iz naftalina iz majamija i trkaca u kojeg je samo on verovao.

Za Demeryusa i ajde de, ali za Deckera, sa 87. mesta, u trecoj rundi. Momak je prosek, daleko iza Welkera i Thomasa. a Moreno je bio prvo iza Buckhaltera, pa iza McGahee-ja...ne pije vode

Ako sam dobo shvatio oćeš reći da je Decker daleko iza Welkera i Thomasa,onda se grdno varaš,ove sezone je imao preko 1k yardi i 2 godine zaredom ima najviše ulovljenih TD u Broncosima!

82Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 22:45

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

ispade da je NE i njegovi napravio NFL Very Happy

83Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 22:45

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

samo vas posmatram

84Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 22:46

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

ne je institycija

STANE VAS SVE PRATI

85Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 22:47

El Jefe runs San Diego

El Jefe runs San Diego
VIP
VIP

Cenci ::
El Jefe runs San Diego ::

Ako sam dobo shvatio oćeš reći da je Decker daleko iza Welkera i Thomasa,onda se grdno varaš,ove sezone je imao preko 1k yardi i 2 godine zaredom ima najviše ulovljenih TD u Broncosima!

tako je 2 utakmice po 4 TD, i to dve potpuno nebitne utakmice. A 600+ yardi u garbage time-u. Ja koju god da sam utakmicu gledao Welker, Thomas i drugi Thomas su resavali. Cak je i TE imao bitniju ulogu od Deckera. Ajde videces protiv Chargersa i Indiane ili Refsa

86Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 22:49

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

zao mi je ali dobar deo lige kopira sistem nove engleske.
ja samo konstatujem da je napad izabran od jednog coveka. dzosa mek denijeldsa. sem tajtenda svi ostali su njegovi izumi u denveru

87Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 22:51

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

nemojte se zavaravati, ako je neko imao dream team trenera to je bio GB

Many of Holmgren's 1992 assistant coaches, including Andy Reid, Steve Mariucci, Dick Jauron, Ray Rhodes and Jon Gruden, would go on to head coaching careers in the NFL. Marty Mornhinweg, an assistant hired later in Holmgren's tenure at Green Bay, also became an NFL head coach, and was previously an offensive coordinator under Andy Reid with the Philadelphia Eagles from 2006 to 2012.

88Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 22:52

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

nije ni Belicekov Klivlend iz 1994 losiji.

89Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 22:54

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

mozemo mi da pricamo sta hocemo ali GB je GB, uzeo je NE 3 prstena ali i PIT je uzeo 3 prstena i bas me zanima sta je to kopirao PIT iz playbooka NE

daleko da omalovazavam NE ali malo dodajete i pravite mit od ove fransize

90Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 22:55

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

kada uze Pit tri titule?

91Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 22:57

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

dule stvaralac mitova

STANE VAS SVE PRATI

92Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 22:57

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

mislio sam otkada je NE uzeo svoj prvi prsten

uzeli su 2 prstena ali su igrali 3 SB

93Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 22:57

El Jefe runs San Diego

El Jefe runs San Diego
VIP
VIP

da, pukose od GB

94Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 23:00

El Jefe runs San Diego

El Jefe runs San Diego
VIP
VIP

GB skoro nece u SB. a na papiru imaju bas bas jak tim

95Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 23:02

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Palermo ::Ne znam kako da vam kažem, a da se ne uvredite  Embarassed , ali Coltsi ili Saintsi osvajaju SB, tako da ne trošite svoju energiju na druge kombinacije.  Very Happy 
 Cool 

96Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 23:06

El Jefe runs San Diego

El Jefe runs San Diego
VIP
VIP

Palermo promasio si sport  Very Happy 

97Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 23:07

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

U pravu je čovjek.

98Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 23:08

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

pa obe ekipe bas ne vole hladno vreme, a to je najvaznije

Razz

99Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 23:09

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

vidim fili je pomoglo ladno vreme

STANE VAS SVE PRATI

100Divisional Playoffs - Page 4 Empty Re: Divisional Playoffs Pon 06 Jan 2014, 23:09

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

steta sto nema neki tim tamo na aljasci

oni bi osvajali svaki SB

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 4 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu