hvala
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::sta je sa prva dva risivera koje je on draftovao, treceg kojeg je izvukao iz naftalina iz majamija i trkaca u kojeg je samo on verovao.
El Jefe runs San Diego ::dr.dule ::sta je sa prva dva risivera koje je on draftovao, treceg kojeg je izvukao iz naftalina iz majamija i trkaca u kojeg je samo on verovao.
Za Demeryusa i ajde de, ali za Deckera, sa 87. mesta, u trecoj rundi. Momak je prosek, daleko iza Welkera i Thomasa. a Moreno je bio prvo iza Buckhaltera, pa iza McGahee-ja...ne pije vode
Cenci ::El Jefe runs San Diego ::dr.dule ::sta je sa prva dva risivera koje je on draftovao, treceg kojeg je izvukao iz naftalina iz majamija i trkaca u kojeg je samo on verovao.
Za Demeryusa i ajde de, ali za Deckera, sa 87. mesta, u trecoj rundi. Momak je prosek, daleko iza Welkera i Thomasa. a Moreno je bio prvo iza Buckhaltera, pa iza McGahee-ja...ne pije vode
Ako sam dobo shvatio oćeš reći da je Decker daleko iza Welkera i Thomasa,onda se grdno varaš,ove sezone je imao preko 1k yardi i 2 godine zaredom ima najviše ulovljenih TD u Broncosima!
Palermo ::Ne znam kako da vam kažem, a da se ne uvredite , ali Coltsi ili Saintsi osvajaju SB, tako da ne trošite svoju energiju na druge kombinacije.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu