Srali su da Bris ne može bacati po hladnom, NO ne može dobiti iole jakog protivnika van Superdoma, itd. A vidite šta je bilo.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Skoro pa jednu deceniju niko ne postavlja pitanje, jer se zna odgovor!dr.dule ::od NE ce izgubiti svako u PO. to se valjda ne postavlja vise pitanje.
Poslednji izmenio dr.dule dana Pon 06 Jan 2014, 23:23, izmenjeno ukupno 1 puta
tuck rules???dr.dule ::podseti me kada su to sudije presudile u ona tri superbola?
zokiruma ::mada i divizija sa BUF, NYJ i MIA je strah i trepet za ceo NFL
zokiruma ::mada i divizija sa BUF, NYJ i MIA je strah i trepet za ceo NFL
Palermo ::zokiruma ::mada i divizija sa BUF, NYJ i MIA je strah i trepet za ceo NFL
dr.dule ::nije bilo lako istrpeti 3 titule u 4 godine od strane dobrog dela lige.
svi se pojave. odigraju po neku sezonu pa ih posle nema. pricamo o ovom veku.
Palermo ::Nisam ništa pio, ali neke postove sam već čitao, a ispod nekih avatara su pogrešne ikonice kluba za koji navijaju.
zokiruma ::gde da spominjes NYG posle 18-0 pa uuuuppps
to je neprocenjivo ali stvarno
Samo onaj potez uzimanja naseg TE sa waiver liste pre dve godine (covek bio povredjen posle SB) i samo je trebao da ostane 24 na listi i da ga niko ne pokupi, a vi ga pokupili iz ne znam kojih razloga govori koliko je BB iliti Dart Weidar jedan obican prljavi igrac, a o spijuniranju druge ekipe necu ni komentarisati.dr.dule ::jel to bila jedina greska u istoriji lige? izgleda se samo pamte one koje su isle u korist NE
nije Belicek kriv Kuzma sto ti se NYG raspao. u bednoj diviziji ni pozitivni skor nisu uspeli da imaju.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu