Mur devojcica
Stao pred EZ
Stao pred EZ
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ja sam bio najveći optimista u istoriji foruma, čak sam i ja digao ruke.FdS ::Biće 17-16 za NO
FdS ::Biće 17-16 za NO
Vlado997 ::Uspješno pretvaranje za dva poena.
Nije moguće je postići 9 poena, 3 FG.Spartacus ::FdS ::Biće 17-16 za NO
Brzo si demantovan.
Zona do trona ::Vlado997 ::Uspješno pretvaranje za dva poena.
Koja brzina?
gde ti gledas,na stadionu?
Na areni sport.Zona do trona ::Vlado997 ::Uspješno pretvaranje za dva poena.
Koja brzina?
Vlado997 ::Nije moguće je postići 9 poena, 3 FG.Spartacus ::FdS ::Biće 17-16 za NO
Brzo si demantovan.
Vlado997 ::Ja sam bio najveći optimista u istoriji foruma, čak sam i ja digao ruke.FdS ::Biće 17-16 za NO
penban ::Zona do trona ::Vlado997 ::Uspješno pretvaranje za dva poena.
Koja brzina?
Ide ranije na areni
Mene kabe hteo da bije kada sam javio ranije za INT GB-a prosle nedelje
Nemoj o toj tekmi!penban ::Zona do trona ::Vlado997 ::Uspješno pretvaranje za dva poena.
Koja brzina?
Ide ranije na areni
Чизхед ::OPA !!! Razbudih se! Moze biti svasta. Taman cu biti skroz budan za drugu tekmu. Jel tako penban? :)Valjda se nase prognoze od prosle ned nece obistiniti.
Poslednji izmenio penban dana Ned 12 Jan 2014, 00:58, izmenjeno ukupno 1 puta
Zona do trona ::penban ::Zona do trona ::Vlado997 ::Uspješno pretvaranje za dva poena.
Koja brzina?
Ide ranije na areni
Ja sam jos vise hteo da te bijem zato sto si delegatu RA stalno slao poruke.
Ja sam rekao da vrlo lako mozete vcrs da zavrsite sezonu, a ti si se delimicni slozio. Ali smo se ponadali da gresimo. Nadam se da gresimo.penban ::Чизхед ::OPA !!! Razbudih se! Moze biti svasta. Taman cu biti skroz budan za drugu tekmu. Jel tako penban? :)Valjda se nase prognoze od prosle ned nece obistiniti.
Nadam se :Dosim ako prognoza nije bila da ce da nas ugazi IND ... cemu se onda ne nadam
A koje su prognoze bile?
Чизхед ::Ja sam rekao da vrlo lako mozete vcrs da zavrsite sezonu, a ti si se delimicni slozio. Ali smo se ponadali da gresimo. Nadam se da gresimo.penban ::Чизхед ::OPA !!! Razbudih se! Moze biti svasta. Taman cu biti skroz budan za drugu tekmu. Jel tako penban? :)Valjda se nase prognoze od prosle ned nece obistiniti.
Nadam se :Dosim ako prognoza nije bila da ce da nas ugazi IND ... cemu se onda ne nadam
A koje su prognoze bile?
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu