masakr Saintsa... Bris SAMO 34 jarda pasom u prvom poluvremenu... ne bi me cudilo da odu kuci sa krompirom.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Zona do trona ::Da li je neko u 1. poluvremenu video Shermana?
Covek je apsolutno shut down corner.
dr.dule ::ocekujem da devojcice iz luizijane ne izadju na drugo poluvreme. previse su pokisli.
Freak ::masakr Saintsa... Bris SAMO 34 jarda pasom u prvom poluvremenu... ne bi me cudilo da odu kuci sa krompirom.
dr.dule ::ocekujem da devojcice iz luizijane ne izadju na drugo poluvreme. previse su pokisli.
penban ::dr.dule ::ocekujem da devojcice iz luizijane ne izadju na drugo poluvreme. previse su pokisli.
Previse su vlazne
TutaQB ::Nece panteri ni proci
TutaQB ::Nece panteri ni proci
Pricaj mi o tome kako su u zadnjih 3 godine pobedili kod kucezokiruma ::TutaQB ::Nece panteri ni proci
jos gore za
penban ::Sada Teri Bredso objasnio da je Druu da polize prste pre snepa isto kao Nadalu da ne vadi gace iz pozadine... moguce da ga to nervira, mada neka skine te gluopave rukavice, ne moze biti gori
zokiruma ::penban ::Sada Teri Bredso objasnio da je Druu da polize prste pre snepa isto kao Nadalu da ne vadi gace iz pozadine... moguce da ga to nervira, mada neka skine te gluopave rukavice, ne moze biti gori
pejton je krenuo da nosi rukavicu pre 8 nedelja ili 9, ali samo na jednoj ruci i izjavio je da mu je bolje da igra kada ima tu rukavicu
Apsolutni. MVP ove godine.penban ::zokiruma ::penban ::Sada Teri Bredso objasnio da je Druu da polize prste pre snepa isto kao Nadalu da ne vadi gace iz pozadine... moguce da ga to nervira, mada neka skine te gluopave rukavice, ne moze biti gori
pejton je krenuo da nosi rukavicu pre 8 nedelja ili 9, ali samo na jednoj ruci i izjavio je da mu je bolje da igra kada ima tu rukavicu
Pejton je car!
penban ::zokiruma ::penban ::Sada Teri Bredso objasnio da je Druu da polize prste pre snepa isto kao Nadalu da ne vadi gace iz pozadine... moguce da ga to nervira, mada neka skine te gluopave rukavice, ne moze biti gori
Pejton je car!
penban ::Sada Teri Bredso objasnio da je Druu da polize prste pre snepa isto kao Nadalu da ne vadi gace iz pozadine... moguce da ga to nervira, mada neka skine te gluopave rukavice, ne moze biti gori
Mislim da nosi na bacackoj.penban ::A zasto covek nosi tu rukavicu?
-Jednom rukom baca, drugom hvata...
TutaQB ::Mislim da nosi na bacackoj.penban ::A zasto covek nosi tu rukavicu?
-Jednom rukom baca, drugom hvata...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu