Dva SB Giantsa. Odlična odbrana i odličan pass protection,zaštićen pocket i QB koji baca ko sumanut. Znači precenjuješ ulogu napada trčanjem.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ilija je tad imao vremena da jede u dzepu.FdS ::Dva SB Giantsa. Odlična odbrana i odličan pass protection,zaštićen pocket i QB koji baca ko sumanut. Znači precenjuješ ulogu napada trčanjem.
Robert De Niro ::Sijetl će oduvati NO. Mislim da rudari dobijaju Pantere, volio bih da grešim, al jbg... NE bi mogao imati dosta problema. Denver dobija SD.
i moju apsolutnu radostFreak ::Robert De Niro ::Sijetl će oduvati NO. Mislim da rudari dobijaju Pantere, volio bih da grešim, al jbg... NE bi mogao imati dosta problema. Denver dobija SD.
Delim ovo misljenje... Mislim da ce Seahawksi lagano izaci na kraj sa Saintsima... 49ersi dobijaju u Šarlotu... Najbolja utakmica će po meni biti na Lisičnjaku i na toj tekmi se Lakiša definitivno pridružuje klubu elitnih QB-ova a iako bih od srca voleo da Chargersi ponovo pobede u Koloradu realno jako su male šanse za to...
Tako da sledeće nedelje gledamo
SEA - SF (Na Kabe-ovu veliku žalost, Candlestick je otpevao svoju pesmu)
DEN - IND (Na žalost 60% forumaša )
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu