NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Divisional Playoffs

+31
Steelers
Remblender
Mirkony
maminho
black & silver
igor96
TutaQB
Miki HOF
Freak
Sirko
Zver
kb8
nflfun
SymphonyX
Vlado997
penban
zokiruma
dr.dule
Niger iz huda
Peyton Manning
Zona do trona
Minitron
Raising Arizona
El Jefe runs San Diego
KPGS
Cenci D
Palermo
Danijel Lg
Ljuba90
Mos Def
Чизхед
35 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 10 od 40]

226Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 18:13

Zver

Zver
VIP
VIP

Dva SB Giantsa. Odlična odbrana i odličan pass protection,zaštićen pocket i QB koji baca ko sumanut. Znači precenjuješ ulogu napada trčanjem.

...Sa Vajominškog Univerziteta

227Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 18:13

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

vi pricate kao da den nema nikakvu odbranu Very Happy

neka filips odradi jedan ili dva seka i dani jedan fbl i nama ce biti dovoljno Very Happy

228Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 18:19

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Filips od kada nema Milera gotovo da i nema seka

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Divisional Playoffs - Page 10 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

229Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 18:20

penban

penban
Moderator
Moderator

Miler je igrac na koga se fokusiraju igraci iz OL, igrac koji daje prostora za druge...

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

230Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 18:23

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Denver ima jednu od najgori pas odbrana u ligi a SD i KC su pokazali da se protiv njih moze trcati kako hoces.

231Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 18:24

penban

penban
Moderator
Moderator

Ne moze Pejton svaku utakmicu da baci 5 TD i 400y...

No, videcemo...

232Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 18:25

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

naravno da ne moze. ne igra se vise u Hjustonu, Oaklandu pa da mu prija fina klima

233Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 18:26

Zver

Zver
VIP
VIP

pogotovo ne zimi

u stvari,kad čovek malo bolje razmisli, Denver je potpuni ausajder ne smao za osvajanje SB nego i u meču protiv SD.

Spojler:

234Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 18:27

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

iako sa svim manama oni su ipak no.1 AFC tim trenutno . da se razumemo. samo hocu da kazem da nisu bas toliko cudesni.

235Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 18:32

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

pa i ako brecim odma sada u ovom vikendu sta da se radi, zivot ide dalje, vise srece sledeci put i mozda budu sledece godine igrali bolje nego ove. u svakom slucaju hvala im na ovoj sezoni i onome sto su nam do sada pruzili imalo je sta da se gleda.

236Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 18:42

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

lepo je bilo igrati sa NFC East, AFC South i naravno super jakom AFC West...od tri poraza u sezoni sva tri od ucesnika iz AFC divizijske runde.

237Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 18:51

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Fatalni skup filozofa.

238Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 20:23

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

FdS ::Dva SB Giantsa. Odlična odbrana i odličan pass protection,zaštićen pocket i QB koji baca ko sumanut. Znači precenjuješ ulogu napada trčanjem.
Ilija je tad imao vremena da jede u dzepu.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

239Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 20:25

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

nisam siguran da je bas imao vremena. dobro su ga drali ali je decko znao da se izvuce i baci. posebno 2007

240Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 20:26

penban

penban
Moderator
Moderator

Dule stavlja so na ranu Surprised
Kako ono nije bio sek nikada mi nece biti jasno... pa onda ono hvatanje...

241Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 20:28

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

sastavni deo sporta je i poraz

242Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 20:30

penban

penban
Moderator
Moderator

I to stoji.

243Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Sre 08 Jan 2014, 11:13

nflfun

NCAA
NCAA

očekujem da denver dobija san diega onako relativno sigurno, new england dobija indijanu ubedljivo ( to mislim da će biti najizvesniji meč), a u nfc san francisko dobija carolinu sitno ali onako iskusno ( inače za njih mislim da ove godine osvajaju sb ili new england) a sijetl-no mislim da će biti najneizvesnije i tu nemam pojma šta će biti

244Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Sre 08 Jan 2014, 15:25

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Kaće više ta subota da krene show...

Prvo Brees odradi popravni (na sveopće zadovoljstvo Daneta i još ponekog) a onda i Srećko bubne one likove na Žiletu i uvede nas u nedjelju kad mi uvježbavamo pokoju akciju za finale NFCa na našem Svjećnjaku i sve fino zatvori Fićo na Mile Highu...

Ma milina...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

245Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Sre 08 Jan 2014, 15:27

Zver

Zver
VIP
VIP

mudro zboriš

edit: Fićo kao Filip ( Rivers ) ili Fićo kao Pejton Mening Very Happy

246Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Sre 08 Jan 2014, 17:05

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Volio bih da vidim NFC finale NO-SF. Rekao sam ja Kabeu prije nekoliko sedmica, nek im je sa srećom, da doguraju do NFC finala, a onda bože moj, neće biti sramota izgubiti od Brisa i družine.  Very Happy Very Happy 

247Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Sre 08 Jan 2014, 22:13

Sirko

Sirko
VIP
VIP

Sijetl će oduvati NO. Mislim da rudari dobijaju Pantere, volio bih da grešim, al jbg... NE bi mogao imati dosta problema. Denver dobija SD.

Britva? Kakva bičarka? Nije skretničar nego ašov.
https://www.facebook.com/Zoka86

248Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Sre 08 Jan 2014, 22:33

Freak

Freak
VIP
VIP

Robert De Niro ::Sijetl će oduvati NO. Mislim da rudari dobijaju Pantere, volio bih da grešim, al jbg... NE bi mogao imati dosta problema. Denver dobija SD.

Delim ovo misljenje... Mislim da ce Seahawksi lagano izaci na kraj sa Saintsima... 49ersi dobijaju u Šarlotu... Najbolja utakmica će po meni biti na Lisičnjaku i na toj tekmi se Lakiša definitivno pridružuje klubu elitnih QB-ova a iako bih od srca voleo da Chargersi ponovo pobede u Koloradu realno jako su male šanse za to...

Tako da sledeće nedelje gledamo

SEA - SF (Na Kabe-ovu veliku žalost, Candlestick je otpevao svoju pesmu)

DEN - IND (Na žalost 60% forumaša Very Happy )

2016 NFLFS SUPERLEAGUE FANTASY FOOTBALL CHAMPION
2015 NFLFS SUPERLEAGUE FANTASY FOOTBALL CHAMPION
2015 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION
2013 NFLFS SUPERLEAGUE FANTASY FOOTBALL CHAMPION
2012 NFLFS YAHOO FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION
2011 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION
2010 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION
2009 NFLFS YAHOO FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION
2008 NFLFS YAHOO FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION

249Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Sre 08 Jan 2014, 22:34

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Freak ::
Robert De Niro ::Sijetl će oduvati NO. Mislim da rudari dobijaju Pantere, volio bih da grešim, al jbg... NE bi mogao imati dosta problema. Denver dobija SD.

Delim ovo misljenje... Mislim da ce Seahawksi lagano izaci na kraj sa Saintsima... 49ersi dobijaju u Šarlotu... Najbolja utakmica će po meni biti na Lisičnjaku i na toj tekmi se Lakiša definitivno pridružuje klubu elitnih QB-ova a iako bih od srca voleo da Chargersi ponovo pobede u Koloradu realno jako su male šanse za to...

Tako da sledeće nedelje gledamo

SEA - SF  (Na Kabe-ovu veliku žalost, Candlestick je otpevao svoju pesmu)

DEN - IND (Na žalost 60% forumaša Very Happy)
i moju apsolutnu radost Very Happy

http://nfl.com/

250Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Sre 08 Jan 2014, 22:38

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Vidim ja da ovde niko ne daje šanse Svecima. Zato kad pobjedimo biće slađe. Very Happy

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 10 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu