Spartacus ::penban ::Spartacus ::Najvise bih ja nekako voleo da oni osvoje, mozda SEA zato sto nemaju nijedan SB.Bolje oni nego Denver ili SF.
a navijas za ?
Odnosio se na SD, ako vec ne moze NE.
Vec sam se uplasio
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Spartacus ::penban ::Spartacus ::Najvise bih ja nekako voleo da oni osvoje, mozda SEA zato sto nemaju nijedan SB.Bolje oni nego Denver ili SF.
a navijas za ?
Odnosio se na SD, ako vec ne moze NE.
Eto ni vi sami ne verujete ....penban ::Spartacus ::Najvise bih ja nekako voleo da oni osvoje, mozda SEA zato sto nemaju nijedan SB.Bolje oni nego Denver ili SF.
a navijas za ?
Чизхед ::NE NE NE moja greska sto sam boldirao "uzivace se".... Hteo sam samo "ispadanje NE pre toga". Ne navijam protiv vas ne brini ali jednostavno mislim da ce IND proci. Daj Boze da gresim.penban ::Чизхед ::+1zokiruma ::bice i sledeci vikend lud, steta sto DEN igra poslednji, bice tesko za docekati, ali uzivace se uz ispadanje NE pre toga
A ja navijao za GB Pacere veceras
Pa dobro...
Poslednji izmenio Spartacus dana Pon 06 Jan 2014, 02:12, izmenjeno ukupno 1 puta
Pozz novi. I veceras ste se izvukli, uzivaj u nastavku PO.Lomljiv u struku ::Pozdrav momci,
pratim forum neko vreme, pa sam resio da se registrujem. Pratim NFL 10ak godina i navijam za San Francisco, jos od Ovensa i Rajsa.
Poseban pozdrav za Gazdu Mikija od smrznutog geja u hulahopkama :kkkkk:
:towen:
Dobrodošao! Ne moraš se odmah žaliti, niko nije savršen.Lomljiv u struku ::Pozdrav momci,
pratim forum neko vreme, pa sam resio da se registrujem. Pratim NFL 10ak godina i navijam za San Francisco, jos od Ovensa i Rajsa.
Poseban pozdrav za Gazdu Mikija od smrznutog geja u hulahopkama :kkkkk:
:towen:
Spartacus ::@penban
Ne uzimaj me za ozbiljno sta pisem u ovim kasnim satima.
Чизхед ::Smesno je kad se navijac chargersa zali na sudije.... Zahvaljujuci njima ste u PO !El Jefe runs San Diego ::I holding i interference protiv Crabtreeja. Pusite ga sudije
Stupid penalties, poor play-calling and a general lack of depth.El Jefe runs San Diego ::Чизхед ::Smesno je kad se navijac chargersa zali na sudije.... Zahvaljujuci njima ste u PO !El Jefe runs San Diego ::I holding i interference protiv Crabtreeja. Pusite ga sudije
Klik, Tennessee u reg delu. Ajde malo razmisli pa opet naposi
Palermo ::Dalje navijam za Coltse, pa ako izgube u tom kraku ću navijati za Patriotse, a u onom drugom za Saintse. Ali, generalno, za Coltse.
Moje želje za polufinale su: Panthers, Saints, Colts i Chargers.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu