Pejton i Andrija, sada u Denveru, po zimi... Bice to noc za pamcenje
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Pozdrav i dobro se ususkaj...nek ti bude toplo, za sadSTP ::To je bilo to za danas što se mene tiče, treba se naspavati sutra je veliki dan.
Pozdrav Čizhed, vidimo se sutra!
El Jefe runs San Diego ::Ovo je dokaz onoga sto sam pricao da je Alex samo zestok prosek
Moj cale, vcrs- cist primer ! Samo zaljubio se u pogresnoj utakmici ne slazem se sa tobom 90 poena nije NFL PO utakmica, sram bilo odbrane i jedne i druge ekipe. (rece ja siroglavi lol )FdS ::nadam se da je bilo ljudi kojima je ovo prva utakmica američkog fudbala koju su pogledali u životu, jer će se stoposto zaljubiti u ovaj sport.
Da je meni prva, znao Coltsi bi bila ekipa za koju bih navijao.FdS ::nadam se da je bilo ljudi kojima je ovo prva utakmica američkog fudbala koju su pogledali u životu, jer će se stoposto zaljubiti u ovaj sport.
Da mi imamo jos 2 playmakera u timu,ja sam potpisao da uzimamo SB.Ljuba90 ::Da Coltsi imaju jos 2 plejmejkera u odbrani bio bih ubedjen da prolaze Denver...ovako mrka kapa.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu