AFC south elitna druzinaMonta Ellis #8 ::Pa AFC South je to ...nema zahebancije
al` spamujemo za sve pare
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
AFC south elitna druzinaMonta Ellis #8 ::Pa AFC South je to ...nema zahebancije
al` spamujemo za sve pare
Vlado997 ::Vidim, priključio nam se još jedan Patriota. Armija Patriota se povećava.
Nemoj, molim te! Biće to prvi put da navijamo za isti tim, neće izaći na dobro.zokiruma ::u drugoj utakmici navijam za GB svim srcem i volio bi da oni pobede
Dobar ti je avatar, ali nije bolji od mog, baš kao što tvoj tim nije bolji od Ravensa. Ali, dobrodošao, i budi aktivniji, više volim da gledam takve avatare, pa makar i od Steelersa, nego ove dlakave grubijane što ih ostali kače.Steelers ::sinoc oba QB dobri i smit i lak , ali ipak je ovaj drugi bio vise hrabriji i to se isplatilo, pa je sreca na kraju napustila aleksa i njegove kratke lopte
ni ja nikad nisam voleo SD,dok mi je Cin bio simpatican,mada Daltona ne volim...penban ::Navijam veceras u prvoj za CIN iz dva razloga. Mislim da su nam laksi protivnik nego IND u sledecem kolu, a drugo sto ne gotivim bas nesto SD...
Palermo ::
Dobar ti je avatar, ali nije bolji od mog, baš kao što tvoj tim nije bolji od Ravensa. Ali, dobrodošao, i budi aktivniji, više volim da gledam takve avatare, pa makar i od Steelersa, nego ove dlakave grubijane što ih ostali kače.
Nisi jedini.Palermo ::Juče sam bio jedan od retkih koji je navijao za IND i NO (ne računajući standardne navijače ovih timova), a izgleda da sam večeras jedan od retkih koji će navijati za SD.
Naravno, uz takav sig je razumljivo.Vlado997 ::Nisi jedini.Palermo ::Juče sam bio jedan od retkih koji je navijao za IND i NO (ne računajući standardne navijače ovih timova), a izgleda da sam večeras jedan od retkih koji će navijati za SD.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu