sijetl mi je nekako mrska ekipa
nemam neki razlog
nemam neki razlog
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 15 ... 26, 27, 28
pre će biti da je ovoDanijel Lg ::zato to su se i protovnici pojačali i prilagodili na njihovu igru
Dokle god moze na terenu da pokrije to sto kaze meni je dobarGazda Miki ::a jes vala, Sherman je vrhunski cb ali je seljačina teška
Kako ispred SF?Robert De Niro ::Imam podeljeno mišljenje što se tiče Sijetla, ni tamo ni vamo, ali mislim da idu u SB
Nisam odusevljen, ali jbgGazda Miki ::
penabn, onda si se oduševio ovom slikom priznaj?
SF će u PO, samopenban ::Kako ispred SF?Robert De Niro ::Imam podeljeno mišljenje što se tiče Sijetla, ni tamo ni vamo, ali mislim da idu u SB
Nisam odusevljen, ali jbgpenban ::[/img]
pa to ti kažem, seljačina, no class[/quote]Gazda Miki ::Nisam odusevljen, ali jbgpenban ::[/img]
Lajao je pre utakmice, Toma mu je rekao pricacemo posle i covek je dosao da prica... jbg
Poslednji put izmenio Federico de Soya dana Uto 26 Nov 2013, 13:57, izmenio ukupno 2 puta
pa to ti kažem, seljačina, no class[/quote]jbg, ali kazem, dokle god mu dela na terenu prate jezik meni je okGazda Miki ::Nisam odusevljen, ali jbgpenban ::[/img]
Lajao je pre utakmice, Toma mu je rekao pricacemo posle i covek je dosao da prica... jbg
jbg, ali kazem, dokle god mu dela na terenu prate jezik meni je okpenban ::pa to ti kažem, seljačina, no classGazda Miki ::Nisam odusevljen, ali jbgpenban ::[/img]
malo ih desetkovale ove suspenzije[/quote]Danijel Lg ::jbg, ali kazem, dokle god mu dela na terenu prate jezik meni je okpenban ::pa to ti kažem, seljačina, no classGazda Miki ::Nisam odusevljen, ali jbgpenban ::[/img]
mada je ceo taj sekundari da se najezis, igraju bruka
Idi na stranu : 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu