Au covece, koji propust u odbrani KC.Raspali su se skroz, crno im se pise sledece nedelje.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ispunicu ti zeljuzokiruma ::voleo bi da ARI dobije IND
zokiruma ::mislim da KC nikada nije imao toliko dobru odbranu koliko su imali srece a recimo SD je nikako nije imao sa napadom. go DEN go
L.Davis ::Pobeda SD-a zahvaljujuci debeloj tuni i njegovom vrhunskom gameclock menadzmentu.....
Lik kao da je hteo namerno da ostavi minut i qusur rivalima. Pozvao je timeout na 1&goal na 5 y od gola, a onda umesto da rilja bar jednom po zemlji, odma zove PA na Bowa za TD....
Tezak idiotizam...a nije prvi put da je to zaseravao u toku sezone,razlika je samo u tome da smo ranije imali srece i odbranu na nivou. Ne moze vala svaki put da te sere debeli,a nocas stavi prst na celo pre spavanja..
Jok i nisu smesni.L.Davis ::P.S. U tom "lakom" rasporedu se nasla i PHI kolko se secam i to u gostima...verovatno su i oni smesni, cini mi se...
Pa to ti je klasican brain fart debelog.L.Davis ::Meni je muka...odoh da bacim peglu:roll:
Ejjj breee...5 y od gola 1&goal na minut ipo i on zove TO:roll:
pa kako drugacije da prekine drajv SD, video covek da osvojise ceo teren u 30 sec, hteo da sastavi svoju odbranu. u svakom slucaju nije bitno jer bi SD isao bacanjem u 2. d i bilo bi TD ili zaustavili vreme za 3.d ili ako zatreba 4. tako da TO je vise za KC nego za SD.L.Davis ::Meni je muka...odoh da bacim peglu:roll:
Ejjj breee...5 y od gola 1&goal na minut ipo i on zove TO:roll:
Poslednji izmenio zokiruma dana Ned 24 Nov 2013, 23:04, izmenjeno ukupno 1 puta
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu