i ja mislim,Gazda Miki ::Homo će da guzi džajantse
giantsi se malo popalili, dobili nas bez Zeke, Philu, Vikingse i Raiderse
sve HOF timove. Ugasiće ih Dalas
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 15 ... 28
i ja mislim,Gazda Miki ::Homo će da guzi džajantse
sreća pa Ilija ne ume da zasereJacob ::Pre ce Ilija da naguzi koubojke a homo da zasere po obicaju
upravu si ali i dalje nisam toliko ubedjen da KC odnosi laganu pobedu i da SD nema sansepenban ::Hoces da kazes da SF ima jaku odbranu?zokiruma ::pa sansa uvek postojiVlado997 ::San Dijego da dobije Kanzas Siti?!
pogledaj CAR i KC prosle godine, a i ove sezone je bilo i vise nego dovoljno utakmica gde su favoriti gubili
SD ima dovoljno dobar napad za KC, mozda nisu imali dovoljno srece do sada, KC ima odbranu koja je imala i vise srece nego sto zasluzuje (protiv BAF je bilo smesno gledati), i odbrana je imala srece da INT vraca za
TD, nema KC jaku odbranu kao recimo CAR ili u krajnjem slucaju SF. KCima srecnu odbranu. bar ja tako gledam na stvari
Pa to se ove godine nije bas dalo primetiti. KC ima odbranu koja vodi po broju sekova u ligi, igra odlicno, kreira greske protivnika sto je za odbranu najbitnije i spram drugih odbrana relativno kratko ostaje na terenu.
Ovo je takav sport da su iznenadjenja moguca, ali da tim koji je izgubio od Majamija utakmicu koju je morao da dobije protiv tima koji ne zna gde udara od problema da dobije KC... nesto ne verujem u to. Ne zameri, ali mislim da su to vise tvoje zelje kao navijaca Denvera, nego sto realno posmatras stvari.
Poslednji izmenio zokiruma dana Sre 20 Nov 2013, 08:25, izmenjeno ukupno 1 puta
Jeste, ali tada nije bilo ovih gluposti koje se desavaju sada da igracima iz OL. A ovo sto kazes za KC, pa jedini tim kojeg je Denver dobio preko 50% je KC (govorim o trenutnom stanju tih timova)zokiruma ::upravu si ali i dalje nisam toliko ubedjen da KC odnosi laganu pobedu i da SD nema sansepenban ::Hoces da kazes da SF ima jaku odbranu?zokiruma ::pa sansa uvek postojiVlado997 ::San Dijego da dobije Kanzas Siti?!
pogledaj CAR i KC prosle godine, a i ove sezone je bilo i vise nego dovoljno utakmica gde su favoriti gubili
SD ima dovoljno dobar napad za KC, mozda nisu imali dovoljno srece do sada, KC ima odbranu koja je imala i vise srece nego sto zasluzuje (protiv BAF je bilo smesno gledati), i odbrana je imala srece da INT vraca za
TD, nema KC jaku odbranu kao recimo CAR ili u krajnjem slucaju SF. KCima srecnu odbranu. bar ja tako gledam na stvari
Pa to se ove godine nije bas dalo primetiti. KC ima odbranu koja vodi po broju sekova u ligi, igra odlicno, kreira greske protivnika sto je za odbranu najbitnije i spram drugih odbrana relativno kratko ostaje na terenu.
Ovo je takav sport da su iznenadjenja moguca, ali da tim koji je izgubio od Majamija utakmicu koju je morao da dobije protiv tima koji ne zna gde udara od problema da dobije KC... nesto ne verujem u to. Ne zameri, ali mislim da su to vise tvoje zelje kao navijaca Denvera, nego sto realno posmatras stvari.
u svakom slucaju ovo je moj favorit za termin od 19 00
svaka cast KC ali jedini tim koji je bio preko .5 je bio DEN i tu su izgubili
doduse igrali su i protiv PHI u 3. kolu ali tada PHI bas i nije imala sce kockice na mestu
ovo za SF ne stoji bas ali ako ides tom logikom onda je STL tim koji rastura dok IND nema veze sa zivotom
btw i IND je izgubila od MIA na svom terenu
+1Federico de Soya ::Ne bih rado bio u koži Rajana Tanehila ove nedelje, kad se uzme u obzir stanje/sranje u kom se nalazi njegova OL i sposobnost odbrane Karoline da mu uradi mnogo ružnih stvari.
suviše uprošćenopenban ::Vezano za napad Denvera. Jesu fantasticni ove sezone, Pejton igra kao lud, ima super orudzja... ali jedini tim koji ima jaku odbranu od svih koji su igrali sa Denverom je KC. Ta grupa iz KC-a nije nista uradila ove nedelje i oni to znaju i moraju da pokazu da je to bio samo los dan.
Mislim da ce KC sada vezati dve pobede.
Sto se tice naseg susreta sa Denverom, mislim da nas ocekuje duga noc. Ko bude imao bolju OL dobice.
Pa ako nasa D# napravi dobar pritisak na Pejtona (pobedi njihovu OL), ako mu ne daju vremena da se pozicionira i saceka risivera da istrci rutu mozemo samo da se molimo da je risiver dropuje. Isto vazi za Tomu.Gazda Miki ::suviše uprošćenopenban ::Vezano za napad Denvera. Jesu fantasticni ove sezone, Pejton igra kao lud, ima super orudzja... ali jedini tim koji ima jaku odbranu od svih koji su igrali sa Denverom je KC. Ta grupa iz KC-a nije nista uradila ove nedelje i oni to znaju i moraju da pokazu da je to bio samo los dan.
Mislim da ce KC sada vezati dve pobede.
Sto se tice naseg susreta sa Denverom, mislim da nas ocekuje duga noc. Ko bude imao bolju OL dobice.
možda odluči sasvim nešto treće
moraju sva tri tima da odigraju da bi se dobio Pajser i O,D,ST
Pa da, ali sve te uktamice koje smo dobili pritiskali smo protivnickog QB-a, a Toma je imao vremena da popije kafu u dzepu. Slazem se da treba kompletan tim da odigra savrseno i nadam se da hoce, uprkos svim povredama.Gazda Miki ::penjo
too many ifs...
ako pretpostavimo da će Pajser da igra na nivou kojim do sada igra(a sve govori da oće jer taj tim igra na konstantnom nivou) onda rodoljubi moraju da budu dobri u svim fazama, više nego dobri dodao bih.
Jer u dosadašnjim partijama su bile oscilacije u nivou igara.
Ako rodoljubi igraju na nivou iz Karoline ili protiv Jetsa nemaju šanse ako igraju na nivou partije protiv Saintsa ili Steelersa, eventualno Atlante onda ni Pajser nije nepobediv na Žiletu.
slažem se. sekondari je bio slabDanijel Lg ::pa i nije bila neka partija protiv svetaca
cenim da će biti tesna utakmica. Ipak rodoljubi gube utkamice najviše najviše zbog poroznog secondarija( moje mišljenje)penban ::Pa da, ali sve te uktamice koje smo dobili pritiskali smo protivnickog QB-a, a Toma je imao vremena da popije kafu u dzepu. Slazem se da treba kompletan tim da odigra savrseno i nadam se da hoce, uprkos svim povredama.Gazda Miki ::penjo
too many ifs...
ako pretpostavimo da će Pajser da igra na nivou kojim do sada igra(a sve govori da oće jer taj tim igra na konstantnom nivou) onda rodoljubi moraju da budu dobri u svim fazama, više nego dobri dodao bih.
Jer u dosadašnjim partijama su bile oscilacije u nivou igara.
Ako rodoljubi igraju na nivou iz Karoline ili protiv Jetsa nemaju šanse ako igraju na nivou partije protiv Saintsa ili Steelersa, eventualno Atlante onda ni Pajser nije nepobediv na Žiletu.
Hoce li Ves igrati? Jos nista ne pisu...
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 15 ... 28
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu