+1Jacob ::Da mi neko rekao da ce tim iz NY imati 0-6 mislio bih da ce to biti Jetsi.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
+1Jacob ::Da mi neko rekao da ce tim iz NY imati 0-6 mislio bih da ce to biti Jetsi.
I jos vidim jutros niko nije pokupio Alexa Smitha sa WWJacob ::rekoh ti da to ne radis al ybg.Freak ::Kakav mental error s moje strane... startovao sam ovog mentola u fantaziju i poklonio pobedu Maricu a tek je petak
Ja da sam vlasnik NYG, otpustio bih ga ovog trenutka i ostavio u Chicagu...
A nije on kriv Randle ga je zaebao na dva int trcao je pogresnu rutu
Maric te malo istrolovao kad je rekao da ce uzeti Smitha sa WWFreak ::I jos vidim jutros niko nije pokupio Alexa Smitha sa WWJacob ::rekoh ti da to ne radis al ybg.Freak ::Kakav mental error s moje strane... startovao sam ovog mentola u fantaziju i poklonio pobedu Maricu a tek je petak
Ukopah se u rupu od pocetka... ali ima nade jos uvek
i zaboravih na to...uzeh ga sadJacob ::Maric te malo istrolovao kad je rekao da ce uzeti Smitha sa WW :lol!:Freak ::I jos vidim jutros niko nije pokupio Alexa Smitha sa WWJacob ::rekoh ti da to ne radis al ybg.Freak ::Kakav mental error s moje strane... startovao sam ovog mentola u fantaziju i poklonio pobedu Maricu a tek je petak
Ukopah se u rupu od pocetka... ali ima nade jos uvek
Poslednji izmenio Jacob dana Pet 11 Okt 2013, 18:52, izmenjeno ukupno 1 puta
inventivni penban i zvaljozvaljo ::Namazo bi mu muda psecom hranom i pustio gladnog pitbula da se omrsi, batine su malo za vakog smecara.
premlatio ga ocuhFederico de Soya ::Šta se desilio sa njegovim sinom, ako neko zna?
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu