The 0-5 Jacksonville Jaguars visit the 5-0 Denver Broncos as one of the biggest underdogs ever.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Broncosi prelaze 60 u ovoj tekmi. Rekord Bearsa od 73 izgleda nedohvatljiv, ali nikad se ne znaPeyton Manning ::The 0-5 Jacksonville Jaguars visit the 5-0 Denver Broncos as one of the biggest underdogs ever.
Jebo ih in i njihova jebatanjaJacob ::
ESPN's Ed Werder reports the Patriots no longer expect Rob Gronkowski (back, questionable) to play in Week 6 against the Saints.
Gronkowski's timetable for return is murkier than ever amid reports the Patriots now have concerns over the stability of his several-times surgically-repaired forearm
al ce Dane da se obraduje
ma ako ih razbiju do HT,izvesce startere,kao Sjetlmaminho ::Broncosi prelaze 60 u ovoj tekmi. Rekord Bearsa od 73 izgleda nedohvatljiv, ali nikad se ne znaPeyton Manning ::The 0-5 Jacksonville Jaguars visit the 5-0 Denver Broncos as one of the biggest underdogs ever.
potvrdjeno i na NFL.comDanijel Lg ::Nazslost izgleda da pitersinov malac nije uspio da pregura povrede
Onog nasilnika treba rascereciti
poslati mu cele OL i DL da vidi kako je kad te bije neko jaci i veci.Danijel Lg ::Nazslost izgleda da pitersinov malac nije uspio da pregura povrede
I onda kad završe s njim. Lepo ga izlečiti, da bude zdrav ko dren, pa onda sve ponovo ispočetka. I tako ukrug idućih 30 godina.Jacob ::poslati mu cele OL i DL da vidi kako je kad te bije neko jaci i veci.Danijel Lg ::Nazslost izgleda da pitersinov malac nije uspio da pregura povrede
+1Jacob ::Ne znam kad cujem ovako nesto gadi mi se sto pripadam ljudskoj rasi.
pravi advokatDanijel Lg ::Ja bi mu ne bi sudio narednih 10 godina dok ne ibudje sve i jedan zatvor u us i gdje ce svi igrati ping.ponga s njima
A onda bi mu presudio polako natenane
Nema te kazne koja bi bila dovoljna za ovako nesto, ja bih to u neki Gulag da kotrlja kamenje, ili ko u onom filmu Little Nicky kada su Hitleru nabijali ananas u dupe... Ali je problem sto osim godina zatvora i novcane kazne nece dobiti nista od toga...Vlado997 ::Takvima ni Goli otok ne bi bio dovoljan!
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu