oće li jebeni Gronkovski ikako zaigrati
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
kakav tim ima,dobre fantasy rezultate beleziDanijel Lg ::pa 3 od četri prve mete skrsenePeyton Manning ::inace bi me bilo bas briga,al to obara vrednost i Ryana
Kazu "nsideri" da hoce mada Bili je to.Danijel Lg ::oće li jebeni Gronkovski ikako zaigrati
ne verujem da ce White na IRJacob ::Ima logike da obojicu posalju na IR. 1-4 sto da ih povrede vise, a onda ima logike da trejduju i Gonza.
Pa kazu da je out bar do 9 nedelje, ako je tako i Falconsi izgube jos koju dotle onda ce sigurno da ga bace na IR, sto da se povredi vise ako nemaju za sta da igraju.Peyton Manning ::ne verujem da ce White na IRJacob ::Ima logike da obojicu posalju na IR. 1-4 sto da ih povrede vise, a onda ima logike da trejduju i Gonza.
poklonPalermo ::Sad tek vidim, Dallas -6 protiv Washingtona. Poklon, čini mi se.
Pa, stoji i to, ali su mi ipak Cowboys prema prikazanom u ovoj sezoni dve stepenice iznad Redskinsa.Peyton Manning ::nikad se sa njima ne znaPalermo ::Sad tek vidim, Dallas -6 protiv Washingtona. Poklon, čini mi se.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu