Neki moj mali pregled
Kansas City at Philadelphia 26-16
... Aleks je fantasticno vodio utakmicu. Posle ovoga je malo splasnulo odusevljenje Kelijevim sistemom, koji odbrane ne mogu da isprate, a ne mogu ni njegovi igraci.
Green Bay at Cincinnati 30-34
... GB je poklonio povredu CIN. Strasno pasivan napad, sa puno gresaka. AR je dobar qb, ali ne moze sam sve.
St. Louis at Dallas 7-31
... "Moramo vise da trcimo", pa trcali ste i pretrcali STL. Mlada ekipa Fisera igra od kola do kola, od sjaja od ocaja. DAL demonstrirao silu, pogotovo u defanzivi
San Diego at Tennessee 17-20
... Kakav brijlijantan finis Tenesija. Loker je par puta fino istrcao. Rojal, kojim su svi bili odusevljeni prva dva kola se nije video. Tenesi moze biti fino iznenadjenje ove godine.
Cleveland at Minnesota 31-27
... Trejdujemo najboljeg igraca. Bencujemo startnog qb-a. Pocnemo price o trejdovanju najboljih WR i tako rasteretimo ekipu maksimalno i igramo se fudbala sa timom koji postaje samo takav kanal i ako ima najbolje RB u ligi.
Tampa Bay at New England 3-23
... Na oko ne tako lepa utakmica. Ocekivao sam zanimljiviji duel. Odbrana NE jako dobra, a napad... hm... recimo prosecan, mada TB ima na papiru super odbranu.
Arizona at New Orleans 7-31
... Mocni Dru i Dzimi. Kakvi su to mismecevi bili celu utakmicu. Sa druge strane Palmer skoro da nije imao vremena da izbaci loptu. Arizona moze bolje i mora bolje.
Detroit at Washington 27-20
... Najbolja utakmica RG3 ove sezone, ali nedovoljno. DET mi je delovao dosta bolje, ali da ne iskoriste tako slab sekundari WAS i da ih ne natovare stvarno mi je cudno.
NY Giants at Carolina 0-38
... I Jaguari su se upisali protiv Sijetla, a ovi paceri ne mogu to da urade protiv tima kome je sekundari skrljan. Jako, jako losa sezona za Divove, mada to znaci da ce doci do PO
Houston at Baltimore 9-30
... Napadi su bili produktivni kao srpska privreda. Hjuston me razocarao samo tako, ali odbrana Baltimora je bila brutalna. Videcemo kakvi ce biti sada na gostovanju
Atlanta at Miami 23-27
... Odbijam da poverujem da je Majami tako dobar. Atlanta je previse trcala za moj ukus. Mnogo su bili losi, kada su mogli da postignu 7 poena oni su se zadrzavali na 3.
Buffalo at NY Jets 20-27
... Najmanje sam pratio ovu utakmicu, ali NYJ koje je vecina ljudi otpisivala su 2-1...
Indianapolis at San Francisco 27-7
... SF u dve utakmice samo 10 poena, Kapernik ocajan, odbrana suplja... Njima treba neko da zalece rane, a sada idu na talentovane Remse, ne vidim da ce biti puno bolje uskoro
Jacksonville at Seattle 14-45
... Jaguari bolji nego sto se ocekivalo. Dva TD-a protiv najbolje odbrane u ligi, svaka cast. Sijetl sa poslednje dve predstave uliva strah, mocna ekipa.
Chicago at Pittsburgh 40-23
... Katleru i Forteu odgovara ovaj novi sistem. Odlicna igra. Kazu da se igra dobija u rovovima, pa PIT je izgubio tu, jer su do Big Bena medjedi dolazili kada god su hteli. A cuvena odbrana Celicnih na tri utakmice nije isforsirala niti jednu gresku protivnika.