vid nemaju najgoru odbranu protiv pasa, SD vodi kolo
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
mi sami sebe pobedili, prvo Zekin int pre njihovim golom, pa 4th down i fumble koji je vracen za TD. Na glupost opet gubimoDanijel Lg ::nisam vjerovao da vas CIN može dobiti u meču sa puno poena
novi DC i par novih igracaRobert De Niro ::SEA samo 440y pasom dozvoljava. Prve tri tekme.
Da covek ne poveruje, NO samo 550y. Posle onog od prosle godine...
Juce tu prica lose o odbrani medjeda, a ona opet pick 6... E moj FrikoniFreak ::Ne osecam se isprovociranim
Couldn't care less for Bears or Steelers
da ali opet su primili 23 poena. Napad vadi situaciju ova tri kola. Cim napad zaskripi tu je kraj...penban ::Juce tu prica lose o odbrani medjeda, a ona opet pick 6... E moj FrikoniFreak ::Ne osecam se isprovociranim
Couldn't care less for Bears or Steelers
Ni ja se ne osećam prozvanimpenban ::...i da, sada je sigurno... NYG osvajaju SB.
Vidi, vi kad god krenete ocajno dospete nekako u PO, i tamo vas onda ukenja (da izvines) i osvojite SBFederico de Soya ::Ni ja se ne osećam prozvanimpenban ::...i da, sada je sigurno... NYG osvajaju SB.
kako su vas lepo kresnuli dva putapenban ::Vidi, vi kad god krenete ocajno dospete nekako u PO, i tamo vas onda ukenja (da izvines) i osvojite SBFederico de Soya ::Ni ja se ne osećam prozvanimpenban ::...i da, sada je sigurno... NYG osvajaju SB.
Reci da nije tako
Pusti, jos me to boli...Peyton Manning ::kako su vas lepo kresnuli dva putapenban ::Vidi, vi kad god krenete ocajno dospete nekako u PO, i tamo vas onda ukenja (da izvines) i osvojite SBFederico de Soya ::Ni ja se ne osećam prozvanimpenban ::...i da, sada je sigurno... NYG osvajaju SB.
Reci da nije tako
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu