Mislim da je ovo dosta dobar protivnik za prvo kolo, da se krene kako treba... Posle toga NYJ i onda prva ozbiljnija pretnja Tampa
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
kako ste samo sigurni u sebepenban ::Zasto ga startovati i rizikovati da obnovi povredu u utakmicu koju ne mogu da dobiju?!
Filipe gledas li veceras?
ja cu verovatno ovo drugo...ili necu ni leci do kick offa...uglavnom nisam siguran da cu odgledati celu utakmicupenban ::Nisam toliko siguran u nas, koliko sam siguran da ce Bilsi imati ispod 6 pobeda
I ja sam 99,9%
Samo treba da se opredelim za to da li cu da spavam u toku dana, pa da sedim uz komp ili ce da radi budilnik oko pola tri
Ni ja nisam 100% siguran za celu. Zavisi kakva bude. Ako bude neizvesno ostajem do kraja, ako ne idem da spavam... mada ostajao sam cele termine SNF i MNF, pa da se organizam pripremi polako i za sledeci cetvrtak i dranje zelenihPeyton Manning ::ja cu verovatno ovo drugo...ili necu ni leci do kick offa...uglavnom nisam siguran da cu odgledati celu utakmicupenban ::Nisam toliko siguran u nas, koliko sam siguran da ce Bilsi imati ispod 6 pobeda
I ja sam 99,9%
Samo treba da se opredelim za to da li cu da spavam u toku dana, pa da sedim uz komp ili ce da radi budilnik oko pola tri
nisi shvatio, ali nema vezeMifoche ::Зар парох није добио шут карту од Патриота?
Moжда нисам у току. Капирао сам да Тампа игра прво против зелених, па следећи викенд против Патриота, али сам се зезнуо. Дефинитивно нисам схватио шта си хтео да кажеш, можда нека стара фора?Federico de Soya ::nisi shvatio, ali nema vezeMifoche ::Зар парох није добио шут карту од Патриота?
Брате, мојне да правиш збун с предсезономFederico de Soya ::ukratko: išlo je zezanje šta ako Tampa izgubi od Jetsa, pa sam ja ušao u priču da se može izgubiti od Jetsa i da ti TT baci TD pas u uzastopnim nedeljama ( što se desilo Giantsima ( za koje ja navijam ) u trećoj i četvrtoj predsezonskoj utakmici )
Freak ::
@RichEisen
Happy NFL Season, everybody. We made it. Now, buckle up!
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu