pa imaš nfl network pre game show
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Mene to i tata i mama pitaju svake godine i odgovor je uvek istiZona do trona ::Ja sam spremio paklenu pomorandzu za nedelju.
Jako mi je kasno da gledam Ravense uzivo,pa cu cekati nedelju.
U nedelju,ustajanje oko podneva,mala setnja u vidu lecenja mamurluka,onda gledanje Ravensa i Broncosa,potom NFL Network maraton i u 19 h polecemo.
Samo mi zao mog tate,opet ce me ove jeseni pitati sa koliko godina ce me proci gledanje te budalastine!
Ma nemam ni ja problem,zivim solo. Komentarima sam izlozen ponekad na nedeljnom rucku.viking ::ja nemam tih problema...moji su pokojni...ali se uvek rado setim caletovog komentara od pre 20-tak godina kada sam opleo Elektricni Orgazam do daske na TV a stari dolazi i kaze : sta si pustio taj "Sex na struju", usi mi otpadose
lepo objasnjenje al nama tek dolazi petak vece,kad posao opet deluje daleko,tako daFederico de Soya ::Čekanje da sezona počne tokom ove duge pauze je kao čekanje petka tokom radne nedelje. Sama sezona prođe brzo kao vikend. I onda opet, jovo nanovo.
Peyton Manning ::nadojice ih Peyton,uveren sam u to...ovo je regular season,a ne PO
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu