Inace Srecko je ovo sto sam gledao odigrao dosta fino. Onaj TD koji je doneo pobedu je bas fino i intelegentno istrcao.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
par puta je sjajno bacio uz udaracpenban ::Inace Srecko je ovo sto sam gledao odigrao dosta fino. Onaj TD koji je doneo pobedu je bas fino i intelegentno istrcao.
Odlicno zapazanje.penban ::RG3 sada mora da dokaze da moze da igra iz dzepa. Meni od svih qb-a najbolje trci Rasel Vilson. Covek trazi prostor za pas i trci gore dole, tek kada vidi da nema pas polece covek
i to a i DeAngelo proleteo kroz s-hawkse, skoro 100y trcanjem...Zona do trona ::Odlicno zapazanje.penban ::RG3 sada mora da dokaze da moze da igra iz dzepa. Meni od svih qb-a najbolje trci Rasel Vilson. Covek trazi prostor za pas i trci gore dole, tek kada vidi da nema pas polece covek
Kod nekih QB,jasno ti je kada krenu da skrembluju,da nece uputiti pas. Rasel ima neverovatnu manipulaciju,krene da trci, a da u isto vreme stalno drzi oci niz teren i u svakom momentu moze da baci pas ako ima otvorenog igraca. Plus,covek jako inteligentno izbegava udarce. I pravi uzasno malo turnovera,cak i kada njegovom timu ne ide.
Nebo je granica za klinca.
Gledam sada snimak Caroline,imaju bas dobre mlade igrace na DT.
Idi na stranu : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu