Murphy's ACL ::penban ::Moze i to, a pre toga ce pusti sve utakmice Vikinga u SB gde podizu pehar namenjem pobedniku
Pa sto da ne. Vidis da je rec o imaginarnom mestu i dogadjaju to o cemu pricas.
Hoces da kazes da osvajate SB ove godine?!
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Murphy's ACL ::penban ::Moze i to, a pre toga ce pusti sve utakmice Vikinga u SB gde podizu pehar namenjem pobedniku
penban ::
Hoces da kazes da osvajate SB ove godine?!
kb8 ::Tako je kace zna da mi na Levi's stadionu pred domaćim navijačima idemo po 3-peat...
Kaepermicky ::šta vam je od jutros?
GB uzima SB
markosto ::Ćuti bre Miki, radimo u senci.
Murphy's ACL ::Da, penjo banjo, al ja nisam rekao da osvajamo SB. Slusaj me sada. Rekao sam da je rec o imaginarnom mestu gde definitivno poludeli naucnik i vremesni QB koji nema ni ruku ni oruzja vise za velika dela osvajaju jos jedan prsten. Kad je rec o imaginarnom univerzumu, sto da ne pokazuju i kadrove Vikinga kako osvajaju SB.
Sad jasno?!!!
kb8 ::Opet se moram smijat... Patsi, Toma, SB... Neprocjenjivo...
penban ::... Imao je i jaca oruzja pa nije uspeo da napravi taj poslednji korak.
Kaepermicky ::penban, što se kačiš sa vikinzima?
dej ar teribl.
kb8 ::Opet se moram smijat... Patsi, Toma, SB... Neprocjenjivo...
Kaepermicky ::kb8 ::Opet se moram smijat... Patsi, Toma, SB... Neprocjenjivo...
a šta ćete vi bez Plačka? ko će da vam vata key catch-eve?
Murphy's ACL ::penban ::... Imao je i jaca oruzja pa nije uspeo da napravi taj poslednji korak.
Dobra logika.
penban ::kb8 ::Opet se moram smijat... Patsi, Toma, SB... Neprocjenjivo...
Samo se smej Kabe, ali vi niste drzali Lombardija u ovom milenijum
NFL Fans Serbia » Sezona 2013/14 » Preseason 2013-2014 » Sezona 2013 - 14...Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, tracevi i spisak lepih zelja...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu