Najveci problem SF je sto zavise od Kopernika. To je potencionalni metak u nogu.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Murphy's ACL ::Najveci problem SF je sto zavise od Kopernika. To je potencionalni metak u nogu.
penban ::Pa dobro nema veze to sa istorijom, ali ima ovo sto si rekao za jacinu divizije i konferencije. Mi smo sigurni u PO, i dele nas 2 utakmice od SB. Vi igrate u najjacoj diviziji u nfl-u, gde postoji realna mogucnost da ne odete u PO. Onda mozeste samo da vladate zalivom.
kb8 ::penban ::Pa dobro nema veze to sa istorijom, ali ima ovo sto si rekao za jacinu divizije i konferencije. Mi smo sigurni u PO, i dele nas 2 utakmice od SB. Vi igrate u najjacoj diviziji u nfl-u, gde postoji realna mogucnost da ne odete u PO. Onda mozeste samo da vladate zalivom.
Sigurni da produžite sezonu za jednu tekmu više od Jaxa, Chiefsa i inih... Ak je to uspjeh, onda vam eo odma čestitam...
penban ::kb8 ::penban ::Pa dobro nema veze to sa istorijom, ali ima ovo sto si rekao za jacinu divizije i konferencije. Mi smo sigurni u PO, i dele nas 2 utakmice od SB. Vi igrate u najjacoj diviziji u nfl-u, gde postoji realna mogucnost da ne odete u PO. Onda mozeste samo da vladate zalivom.
Sigurni da produžite sezonu za jednu tekmu više od Jaxa, Chiefsa i inih... Ak je to uspjeh, onda vam eo odma čestitam...
Znas i sam da kada se dodje na jednu utakmicu da tu moze biti svasta. Ne dobija uvek bolji tim, vec onaj koji vise zeli pobedu. Opet kod nas je prisutan kontinuitet igranja u PO i na visokom nivou i tako ce biti dokle god je tu Toma.
kb8 ::penban ::kb8 ::penban ::Pa dobro nema veze to sa istorijom, ali ima ovo sto si rekao za jacinu divizije i konferencije. Mi smo sigurni u PO, i dele nas 2 utakmice od SB. Vi igrate u najjacoj diviziji u nfl-u, gde postoji realna mogucnost da ne odete u PO. Onda mozeste samo da vladate zalivom.
Znas i sam da kada se dodje na jednu utakmicu da tu moze biti svasta. Ne dobija uvek bolji tim, vec onaj koji vise zeli pobedu. Opet kod nas je prisutan kontinuitet igranja u PO i na visokom nivou i tako ce biti dokle god je tu Toma.
OK al 0 bodova je to sve... Vi nemate više momčad za osvajanje SB i to je to...
Kaepermicky ::jedino ako jetsi ne poremete balans tu
Danijel LG ::pogotovo bafalo
rekao bi nas dobro poznati doktor
NFL Fans Serbia » Sezona 2013/14 » Preseason 2013-2014 » Sezona 2013 - 14...Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, tracevi i spisak lepih zelja...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu