to da
veselim se prvom kolu
veselim se prvom kolu
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Kaepermicky ::Mark Sanchez throws three interceptions in 15 snaps at NY Jets' OTAs in front of unhappy Rex Ryan
Mark Sanchez (r.) takes 15 snaps at Jets OTAs and throws three interceptions, including one to a defensive tackle . Rookie QB Geno Smith (r.) looks on.
http://www.nydailynews.com/sports/football/jets/sanchez-practicing-ints-jets-otas-article-1.1352326
Opa Gangam style
Murphy's ACL ::To se Vince Wilfork prerusio u igraca Jetsa pa dosao da se sprda.
markosto ::Sančez će biti cutovan pre početka sezone.
penban ::Pa Toma ima 3 komada, i jos je dva puta bio u SB... Uzece on do kraja karijere jos jedan prsten.
Za Pejtona ne znam, mislim da ove godine idu na sve ili nista, a da ce proci kao i prosle godine
kb8 ::penban ::Pa Toma ima 3 komada, i jos je dva puta bio u SB... Uzece on do kraja karijere jos jedan prsten.
Za Pejtona ne znam, mislim da ove godine idu na sve ili nista, a da ce proci kao i prosle godine
Uljepša mi dan...
Aj se sad primi knjige i spičkaj taj ispit pa da me možeš nasmijavat i na Kombajnu
Murphy's ACL ::kb8 ::penban ::Pa Toma ima 3 komada, i jos je dva puta bio u SB... Uzece on do kraja karijere jos jedan prsten.
Uljepša mi dan...
Aj se sad primi knjige i spičkaj taj ispit pa da me možeš nasmijavat i na Kombajnu
Sto kaze moj cale: razvezace ti se pupak od smejanja, kb8!
penban ::Moze i to, a pre toga ce pusti sve utakmice Vikinga u SB gde podizu pehar namenjem pobedniku
NFL Fans Serbia » Sezona 2013/14 » Preseason 2013-2014 » Sezona 2013 - 14...Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, tracevi i spisak lepih zelja...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu