Baltimor ce po meni imati problem na wr u gustim momentima
Boldin je bio ti da se isprsi kad je najgore
Boldin je bio ti da se isprsi kad je najgore
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Mifoche ::penban ::Klivlend nece biti slab protivnik, naprotiv. Slazem se sa ovim sto kaze Jacob.
Imaju dobru odbranu, fin napad, mada je QB tu najveca rupa...
Sto se tice Baltimora, sve deluje na to da ce u ovu sezonu uci oslabljeni, ali kada se vidi koji su igraci ostali u timu ne moze se reci da su bas preslabi. Ima dosta rupa, ali i dosta pikova... Bice oni ok, cenim da ce se boriti za drugo mesto u diviziji sa
А на чему темељиш таква запажања? Које су то рупе? Што мислиш да је доста слабија екипа?
Danijel LG ::cle ce biti nezgodan
čupavi rb e pokidati
penban ::Mifoche ::penban ::Klivlend nece biti slab protivnik, naprotiv. Slazem se sa ovim sto kaze Jacob.
Imaju dobru odbranu, fin napad, mada je QB tu najveca rupa...
Sto se tice Baltimora, sve deluje na to da ce u ovu sezonu uci oslabljeni, ali kada se vidi koji su igraci ostali u timu ne moze se reci da su bas preslabi. Ima dosta rupa, ali i dosta pikova... Bice oni ok, cenim da ce se boriti za drugo mesto u diviziji sa
А на чему темељиш таква запажања? Које су то рупе? Што мислиш да је доста слабија екипа?
Prva, ko vam igra sejftija?
Drugo, ostali ste bez sigurnog WR, koji vam je slobodno mogu reci doneo SB, jer je bio fenomenala. Trece pominje se da cete Vontu da sutnete, ko ce da blokira za Reja? Ima tu dosta stvari koje treba srediti, ali kao sto sam reako ima pikova koji ce se za to upotrebiti. Onda dosta je oslabljen front 7, mada doveden je Dumervil, ali otisla su 3 igraca...
Opet mislim da ce biti slabiji nego CIN, a posto je PIT kanal u najavi mislim da ce biti borba sa CLE
Poslednji izmenio penban dana Pon 15 Apr 2013, 13:20, izmenjeno ukupno 1 puta
penban ::Vidi, ja mislim da ste izgubili dosta plejmejkera u odbrani, a to je tesko nadoknaditi. Ne kazem da sam ekspert, ali na osnovu toga sto procitam i statistike igraca izveo sam takav zakljucak. Sada da li sam u pravu ili ne necu znati do januara.
Mifoche ::penban ::Vidi, ja mislim da ste izgubili dosta plejmejkera u odbrani, a to je tesko nadoknaditi. Ne kazem da sam ekspert, ali na osnovu toga sto procitam i statistike igraca izveo sam takav zakljucak. Sada da li sam u pravu ili ne necu znati do januara.
Мораш то да гледаш мало више с друге стране. Kruger без Suggs-a je имао цео један sack. Ellerbe не може да састави сезону без повреда, пропушта по неколико утакмица сваке сезоне. Минимум. Ray Lewis и Еd Reed су далеко од онога што су некад играли. Pollard тешка рупа у coverage-у и невероватно недисциплинован играч. Па та наша одбрана је прошле године била 17. у лиги! То је нечувено у Балтимору. Паметни тимови увек гледају унапред, а не уназад. Refresh ростера је био неминовност.
Kaepermicky ::fascinantno je kako je J.Harbaugh iscedio iz tog tima SB win u praktično zadnjem pokušaju.
penban ::Mifoche ::penban ::Vidi, ja mislim da ste izgubili dosta plejmejkera u odbrani, a to je tesko nadoknaditi. Ne kazem da sam ekspert, ali na osnovu toga sto procitam i statistike igraca izveo sam takav zakljucak. Sada da li sam u pravu ili ne necu znati do januara.
Мораш то да гледаш мало више с друге стране. Kruger без Suggs-a je имао цео један sack. Ellerbe не може да састави сезону без повреда, пропушта по неколико утакмица сваке сезоне. Минимум. Ray Lewis и Еd Reed су далеко од онога што су некад играли. Pollard тешка рупа у coverage-у и невероватно недисциплинован играч. Па та наша одбрана је прошле године била 17. у лиги! То је нечувено у Балтимору. Паметни тимови увек гледају унапред, а не уназад. Refresh ростера је био неминовност.
Opet ste nas dva puta tukli
NFL Fans Serbia » Sezona 2013/14 » Preseason 2013-2014 » Sezona 2013 - 14...Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, tracevi i spisak lepih zelja...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu