Više je zasluga igrača rekao bih...
Miki, ovi naši iz GB na kolektivnom godišnjem...
Miki, ovi naši iz GB na kolektivnom godišnjem...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
ACL of titanium ::Kaepermicky ::fascinantno je kako je J.Harbaugh iscedio iz tog tima SB win u praktično zadnjem pokušaju.
Jeste. Drzali su se svog stila cak i kad nije funkcionisao i gurali Flekicu ispod radara. Samo me nerviraju americki strucnjaci koji kazu da je ovo neki drim tim. ?!?!?!?!?!?!
Mifoche ::penban ::Mifoche ::penban ::Vidi, ja mislim da ste izgubili dosta plejmejkera u odbrani, a to je tesko nadoknaditi. Ne kazem da sam ekspert, ali na osnovu toga sto procitam i statistike igraca izveo sam takav zakljucak. Sada da li sam u pravu ili ne necu znati do januara.
Мораш то да гледаш мало више с друге стране. Kruger без Suggs-a je имао цео један sack. Ellerbe не може да састави сезону без повреда, пропушта по неколико утакмица сваке сезоне. Минимум. Ray Lewis и Еd Reed су далеко од онога што су некад играли. Pollard тешка рупа у coverage-у и невероватно недисциплинован играч. Па та наша одбрана је прошле године била 17. у лиги! То је нечувено у Балтимору. Паметни тимови увек гледају унапред, а не уназад. Refresh ростера је био неминовност.
Opet ste nas dva puta tukli
Први меч сте сами себе победили. О томе сам већ више пута причао. Имате 10-ак поена предност на 9 минута до краја и ви непрекидно играте пас. Невероватан playcalling.
У плејофу сте изгубили јер сте играли ко пичке. Просто и једноставно. Онај буздован Pollard скрљао RB-a и одједном се сви укењали. 0 поена код куће, у плејофу, у другом полувремену?
penban ::Mifoche ::penban ::Mifoche ::penban ::Vidi, ja mislim da ste izgubili dosta plejmejkera u odbrani, a to je tesko nadoknaditi. Ne kazem da sam ekspert, ali na osnovu toga sto procitam i statistike igraca izveo sam takav zakljucak. Sada da li sam u pravu ili ne necu znati do januara.
Мораш то да гледаш мало више с друге стране. Kruger без Suggs-a je имао цео један sack. Ellerbe не може да састави сезону без повреда, пропушта по неколико утакмица сваке сезоне. Минимум. Ray Lewis и Еd Reed су далеко од онога што су некад играли. Pollard тешка рупа у coverage-у и невероватно недисциплинован играч. Па та наша одбрана је прошле године била 17. у лиги! То је нечувено у Балтимору. Паметни тимови увек гледају унапред, а не уназад. Refresh ростера је био неминовност.
Opet ste nas dva puta tukli
Први меч сте сами себе победили. О томе сам већ више пута причао. Имате 10-ак поена предност на 9 минута до краја и ви непрекидно играте пас. Невероватан playcalling.
У плејофу сте изгубили јер сте играли ко пичке. Просто и једноставно. Онај буздован Pollard скрљао RB-a и одједном се сви укењали. 0 поена код куће, у плејофу, у другом полувремену?
Bas to drugo poluvreme je pokazalo snagu vase odbrane. Zaustaviti najbolji napad lige, kod kuce...
Slazem se za ovo sto si rekao da timovi treba da gledaju u budcnost, ali nisam ubedjen da ovi koji su dosli mogu da zamene ove koji su otisli. No videcemo kako ce sve izgledati kada pocne liga.
ACL of titanium ::Aj nemojte se tolko citirati. Nervira me kad moram da trazim tri dana ko je napisao nesto novo.
NFL Fans Serbia » Sezona 2013/14 » Preseason 2013-2014 » Sezona 2013 - 14...Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, tracevi i spisak lepih zelja...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu