NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sezona 2013 - 14...Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, tracevi i spisak lepih zelja...

+16
cooper
Jacob
nflfun
klodovik
kb8
Freak
Raising Arizona
zvaljo
Mifoche
Srbistuta
Murphy's ACL
Peyton Manning
penban
markosto
Sirko
Cenci D
20 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 34 od 40]

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Ima neka emisija na MTV, Catfish. Izgleda da online zabavljanje u US nije retka pojava, tako da mu Manti Teo dođe kao prosek.
A taman mu pale akcije i Baltimor će moći do njega, ako Bearse preteknu.

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

sve nekako ali mi ništa ne pokrpišmo u ovom FA
rupe ko grand kanjon

STANE VAS SVE PRATI

penban

penban
Moderator
Moderator

Kako nista
A avion sto vam je doveo baju iz zaliva?
Doveli ste i WR iz Dalasa... Bice Tampa dobra

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Pa oko Revisa ste zapeli.

Tu je i draft, jedino QB... nekako... ne deluje kao franšizni.

penban

penban
Moderator
Moderator

Mislim da ako Frimen ne napravi nista ove godine da moze da kupi prnje i da polako razmislja gde ce biti zamena

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

ma nece ništa napraviti jer ce odbrana opet biti rupa a on ne mpoe stizati rez
da stigli su ogletri i čupavac sejfti

STANE VAS SVE PRATI

penban

penban
Moderator
Moderator

Imate fin broj pikova na draftu. Mozete nesto uraditi

Jacob

Jacob
Hall of Fame
Hall of Fame

Mene upste ne bi cudilo da Brownsi i Bengalsi budu bolji od Steelersa i Ravensa ove godine, Mozda Ravensi budu dobri i pored gubitka dosta igraca ali smederevci su u punom rebuild modu, narocito na rb i ol

Murphy's ACL

Murphy's ACL
Veteran
Veteran

To su gusari. Oni ne rade nista racionalno i tradicionalno, vec kako im dune. Smile

Mifoche

Mifoche
NFL Star
NFL Star

Jacob ::Mene upste ne bi cudilo da Brownsi i Bengalsi budu bolji od Steelersa i Ravensa ove godine, Mozda Ravensi budu dobri i pored gubitka dosta igraca ali smederevci su u punom rebuild modu, narocito na rb i ol

Browns-и ће сигурно да буду бољи Laughing
Сад ће велики маг Michael Lombardi да је их врати на колосек старе славе Embarassed

Jacob

Jacob
Hall of Fame
Hall of Fame

Steelers matched restricted free agent
WR Emmanuel Sanders' one-year, $2.5
million offer sheet from the Patriots.
The Pats will likely now attack
receivers in the draft, potentially using
two of their five picks at the position.

penban

penban
Moderator
Moderator

Jacob ::Mene upste ne bi cudilo da Brownsi i Bengalsi budu bolji od Steelersa i Ravensa ove godine, Mozda Ravensi budu dobri i pored gubitka dosta igraca ali smederevci su u punom rebuild modu, narocito na rb i ol

Tako i ja mislim
Samo da Bendzamina The Silovatelja ne izlome ove godine pa da im treba i novi QB

Jacob

Jacob
Hall of Fame
Hall of Fame

Mifoche ::

Сад ће велики маг Michael Lombardi да је их врати на колосек старе славе Embarassed

Pazi odbrana im je prosle godine bila jedna od najboljih u ligi a samo je postala bolja preko fa a ni napad nije toliko sugav.

Ybg jesu oni bili smejurija dosad ali nekad su se i Texansima svi smejali.

penban

penban
Moderator
Moderator

ACL of titanium ::To su gusari. Oni ne rade nista racionalno i tradicionalno, vec kako im dune. Smile

Tampi je najveci problem sto ima jako tesku diviziju... Svi vec vide da NO i ATL idu u PO... A realno oba tima su bolja od Tampe, ali ko zna sta ce biti u januaru sledece godine

Murphy's ACL

Murphy's ACL
Veteran
Veteran

Smedjasi nece nista uraditi ove godine, naprosto je tako. Ali popraviti se hoce, to je sigurno, i bice sve bolji. Samo im treba neka doslednost i stabilnost, a ne svake godine premetacina.

Mifoche

Mifoche
NFL Star
NFL Star

Jacob ::
Mifoche ::

Pazi odbrana im je prosle godine bila jedna od najboljih u ligi a samo je postala bolja preko fa a ni napad nije toliko sugav.

Ybg jesu oni bili smejurija dosad ali nekad su se i Texansima svi smejali.

Чим су они платили Kruger-а 40 милиона, и даље су они стари, добри Kливленд Wink Џабе им милијарду пикова у првих 10 задњих X година. Одбрана јесте била солидна, имају одлично LT-а, RB ће да буде добар ако га повреде заобиђу, али и даље немају QB-а. Weeden joш мало па у пензију Laughing

Jacob

Jacob
Hall of Fame
Hall of Fame

A ni Panteri nisu za potcenjivanje, ako dodaju jos neko wr za Cama osim metuzalema Smitha i oni mogu u po

Murphy's ACL

Murphy's ACL
Veteran
Veteran

Mifoche ::Weeden joш мало па у пензију Laughing

Very Happy

penban

penban
Moderator
Moderator

Klivlend nece biti slab protivnik, naprotiv. Slazem se sa ovim sto kaze Jacob.

Imaju dobru odbranu, fin napad, mada je QB tu najveca rupa...

Sto se tice Baltimora, sve deluje na to da ce u ovu sezonu uci oslabljeni, ali kada se vidi koji su igraci ostali u timu ne moze se reci da su bas preslabi. Ima dosta rupa, ali i dosta pikova... Bice oni ok, cenim da ce se boriti za drugo mesto u diviziji sa Cleveland

Jacob

Jacob
Hall of Fame
Hall of Fame

Da nije bilo Lucka i RG3 svi bi pricali kako su Weeden i Tannehil najbolji rookie qbs prosle godine.

Weeden uopste nije los qb sta god neko mislio o Cle.

penban

penban
Moderator
Moderator

Jacob ::A ni Panteri nisu za potcenjivanje, ako dodaju jos neko wr za Cama osim metuzalema Smitha i oni mogu u po

Ne znam, meni Cam-ova igra nekada vise steti ekipi nego sto donosi dobra. Mada videcemo... Imao je odlicne TE u svojoj prvoj godini, dobre WR prosle sezone, ali nije bilo zeljene produkcije.

Mifoche

Mifoche
NFL Star
NFL Star

penban ::Klivlend nece biti slab protivnik, naprotiv. Slazem se sa ovim sto kaze Jacob.

Imaju dobru odbranu, fin napad, mada je QB tu najveca rupa...

Sto se tice Baltimora, sve deluje na to da ce u ovu sezonu uci oslabljeni, ali kada se vidi koji su igraci ostali u timu ne moze se reci da su bas preslabi. Ima dosta rupa, ali i dosta pikova... Bice oni ok, cenim da ce se boriti za drugo mesto u diviziji sa Cleveland

А на чему темељиш таква запажања? Које су то рупе? Што мислиш да је доста слабија екипа?

Murphy's ACL

Murphy's ACL
Veteran
Veteran

Karolina je tim koji nije los, al sve dok im on !@^#!^$ utripovana sa $!^%#$@%! osmehom i !@$#%!@$# trcanjem i pederskim !^$@#^! bude iza centra nadam se da ce stradati od svakog koga sretnu.

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

penban ::
ACL of titanium ::To su gusari. Oni ne rade nista racionalno i tradicionalno, vec kako im dune. Smile

Tampi je najveci problem sto ima jako tesku diviziju... Svi vec vide da NO i ATL idu u PO... A realno oba tima su bolja od Tampe, ali ko zna sta ce biti u januaru sledece godine

što kažeš daleko je januar
mi smo lani tukli ATL i drugu izgili 1 razlike a imali su daleko bolji tim
sa NO izgubili u zadnjem napadu

STANE VAS SVE PRATI

penban

penban
Moderator
Moderator

Cle je ostao bez odlicnog TE, tako da i tu moraju da reaguju
Kribs na izlaznim vratima, tj mislim da ne planira da se vraca, tako da eto rupe i u ST
Opet mislim da na ledjima Trenta mogu da naprave nesto vise u napadu

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 34 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu