Gleda se i minuli staž. Igrao je ispod cene, e sad će to da se naplati.
Najbolji QB već neko vreme u ligi.
A GB radi ko CIA...
A GB radi ko CIA...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
markosto ::Gleda se i minuli staž. Igrao je ispod cene, e sad će to da se naplati.
A GB radi ko CIA...
Mifoche ::Да се захвали Флекавом и Хомоу што су му поставили доњу границу, тј. темељ. Сад само да ударе лепу маргину преко њихових уговора, типа 6 година 140 милиона - 70 гарантовано. Кад могу ови слепци из MLB-a да млате онолике паре...
ACL of titanium ::Mifoche ::Да се захвали Флекавом и Хомоу што су му поставили доњу границу, тј. темељ. Сад само да ударе лепу маргину преко њихових уговора, типа 6 година 140 милиона - 70 гарантовано. Кад могу ови слепци из MLB-a да млате онолике паре...
To da. Slusam sinoc, onaj P iz LAD, Kershaw, dobice 200 miliona!
kb8 ::ACL of titanium ::Mifoche ::Да се захвали Флекавом и Хомоу што су му поставили доњу границу, тј. темељ. Сад само да ударе лепу маргину преко њихових уговора, типа 6 година 140 милиона - 70 гарантовано. Кад могу ови слепци из MLB-a да млате онолике паре...
To da. Slusam sinoc, onaj P iz LAD, Kershaw, dobice 200 miliona!
Je'iga, pogledaj prosjek onda njegove plaće po tekmi...
Puno manje nego Tomica, Bree i ini
kb8 ::Ubio je sinoć prvake, ubio...
ACL of titanium ::E vidis nije. Nemaju svi istu startnu. Svi imaju istu krajnju. Majami ima para za izvoz pa kupuje prosek za velike pare.
dr.dule ::mislim da su Vasington i Dalas dva najbogatija kluba u NFLu.
penban ::dr.dule ::mislim da su Vasington i Dalas dva najbogatija kluba u NFLu.
Definitivno
dr.dule ::mislim da su Vasington i Dalas dva najbogatija kluba u NFLu.
Poslednji izmenio dr.dule dana Uto 02 Apr 2013, 14:49, izmenjeno ukupno 1 puta
ACL of titanium ::Dok se vi tu prepucavate, u Hofenhajmu frka:
http://www.mondo.rs/s284641/Sport/Fudbal/BUNDESLIGA-_Kurcu_otkaz.html
NFL Fans Serbia » Sezona 2013/14 » Preseason 2013-2014 » Sezona 2013 - 14...Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, tracevi i spisak lepih zelja...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu