Pa tako je...
Vi ste bein there, done that, najstroža komisija, ak kod vas prodje, onda će mu ono biti walk in da park...
Vi ste bein there, done that, najstroža komisija, ak kod vas prodje, onda će mu ono biti walk in da park...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
spreman sam za sve opcijekb8 ::Za Marica mi imamo drugo oruzje al o tom sada ne smijem... To mora biti skriveno do samog kraja, zlu ne trebalo...
Danijel LG ::ma dzaba vam sve
kad nas kapermiki odigra lazyno urucivanje pa otrci power run za 6
Danijel LG ::nesto mislim da ce nas alkoholna koma sprijeciti na tom mecu
Peyton Manning ::spreman sam za sve opcijekb8 ::Za Marica mi imamo drugo oruzje al o tom sada ne smijem... To mora biti skriveno do samog kraja, zlu ne trebalo...
spremi se:kb8 ::Peyton Manning ::spreman sam za sve opcijekb8 ::Za Marica mi imamo drugo oruzje al o tom sada ne smijem... To mora biti skriveno do samog kraja, zlu ne trebalo...
Ya wish, ya wish my friend...
kb8 ::Danijel LG ::nesto mislim da ce nas alkoholna koma sprijeciti na tom mecu
Lako moguce, zato cemo tekmu stavit u onaj raniji termin od 13h po istocnom vremenu, da nam onda ostane više dana poslje za vansportske aktivnosti...
a jel ima ta burekdzinica delivery service ? Odma 3 tepsije da narucimDanijel LG ::doduše buregdžinica je u centru
valjace se pružiti do nje
naravno najkvalitetnija
ima da bude lom i šiz
teras me da te dobijem sa nulomkb8 ::Znas da me smijes izgubit loptu i da moras biti 100% jer jednom kad uzmem rock in my hand, itz bye bye, neš ju dobit natrag...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu