znaci treba biti prosvetno sportski spreman za okupljanje. pljoske sa rakijom pobacati pre ulaska u autobus.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel LG ::pite mene sestra kako smiješ ići na planinu sa nepoznatim svijetom
kako znas da neko nije psihopata
dr.dule ::znaci treba biti prosvetno sportski spreman za okupljanje. pljoske sa rakijom pobacati pre ulaska u autobus.
Robert De Niro ::sto se tice pica, ja bi najradije pivo... moze i po koja rakija.
Naravno probacu onog filipovog japanca...
0Danijel LG ::pite mene sestra kako smiješ ići na planinu sa nepoznatim svijetom
kako znas da neko nije psihopata
sto se japnaca tice,ja tebe ocekujem ovde mnogo pre BlRobert De Niro ::sto se tice pica, ja bi najradije pivo... moze i po koja rakija.
Naravno probacu onog filipovog japanca...
Robert De Niro ::zato sam i vise za pivo
polako pa ceo dan laganim ritmom
viking ::dres je spreman
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/148260_10150100862008035_5198025_n.jpg
naravno da nemakb8 ::Robert De Niro ::zato sam i vise za pivo
polako pa ceo dan laganim ritmom
Tako je...
Jos uzmi sredina 6og mjeseca, ćalopek, subota, priroda...
Pa jel ima išta ljepše od ladne pol litruše...
ajde,pa javi...Robert De Niro ::au da, Filipe, e evo saljem drugu poruku za sledecu subotu
kb8 ::A nemoj tako...
Pa ovo okupljanje je kodnog imena BL Combine što znači prvo sport a onda sve ostalo...
Raising Arizona ::kb8 ::A nemoj tako...
Pa ovo okupljanje je kodnog imena BL Combine što znači prvo sport a onda sve ostalo...
Drago mi je da se prihvatio ovaj moj naziv
Stoga cu kao ponosni GM svoje fantazi ekipe traziti od naseg generalnog sponzora jednu dozu specijalno za BL Combine
uhhh, zamaloDanijel LG ::sad mi javise da imam svadbu u junu na koju sam zaboravio
sreca ppa je 08.06
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu