ma daj bježi
za pare koje uzimaju valjda je red da mogu izdržati pritisak
za pare koje uzimaju valjda je red da mogu izdržati pritisak
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
+1 pravi,klasični QB kakvi trebaju da budu,ne volim ove trkače.RG3 ima dobru ruku,zna da baci ali je i dalje trkač.Vidjećemo ga slijedeće sezone i Cam je prve sezone razbio pa je oveFederico de Soya ::Ja mnogo više volim Luck tipove kvorterbekova ali mislim da RGIII jede malu decu. Moguće da sam subjektivan zbog svih ovih sedih koje sam dobio gledajući ga kako buši ove moje
black & silver ::+1 pravi,klasični QB kakvi trebaju da budu,ne volim ove trkače.RG3 ima dobru ruku,zna da baci ali je i dalje trkač.Vidjećemo ga slijedeće sezone i Cam je prve sezone razbio pa je oveFederico de Soya ::Ja mnogo više volim Luck tipove kvorterbekova ali mislim da RGIII jede malu decu. Moguće da sam subjektivan zbog svih ovih sedih koje sam dobio gledajući ga kako buši ove moje
sve stoji ali ih ipak treba upoređivati te nakon par godinapenban ::Samo ne bih poredio Cama i RG3... Cam je po meni unistio trkace u CAR, on mi je vise fantasy QB nego sto je dobar za ekipu. RG3 je ipak vise timski QB po meni
Danijel LG ::sve stoji ali ih ipak treba upoređivati te nakon par godinapenban ::Samo ne bih poredio Cama i RG3... Cam je po meni unistio trkace u CAR, on mi je vise fantasy QB nego sto je dobar za ekipu. RG3 je ipak vise timski QB po meni
penban ::Danijel LG ::sve stoji ali ih ipak treba upoređivati te nakon par godinapenban ::Samo ne bih poredio Cama i RG3... Cam je po meni unistio trkace u CAR, on mi je vise fantasy QB nego sto je dobar za ekipu. RG3 je ipak vise timski QB po meni
To se slazem, mada ne bi bilo lose izvuci paralele sa prvom godinom Kema i ovogodisnjih rukija... Lak, RG3, Vilson, Viden, Tenahil...
Ma kakav psihički pritisak to je Tom sa 3 prstena i još 2 finala,budući HOF i još tonu toga.Tu ne može da bude pritiska.penban ::Problem sa nama je kad udjemo u PO mi smo favoriti. Da krenemo sa 6. mesta mi smo favoriti... Psihicki je to jako tesko za izdrzati, a svaki protivnik je rasterecen jer se stvara atmosfera da nema sta da izgubi protiv mocnih Patsa...
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu