Ima tu još zanimljivih mečeva,direktni okršaji za PO
vs
vs
vs
vs
vs
vs
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
I ja to mislim,inače ne vidim nijednu ekipu koja može zaustaviti Patse do SB.dr.dule ::tu ce teksansi da dobiju po dupetu kao protiv sireva.
Može li biti dvojka?penban :: sa mec za PO
black & silver ::Može li biti dvojka?penban :: sa mec za PO
Ja nešto mislim da lupim dvojku i keca na crvenokožcepenban ::black & silver ::Može li biti dvojka?penban :: sa mec za PO
CIN domacin... Tesko ce DAL to resiti u svoju korist, mada vratio im se Marej.... Stvarno ne znam
black & silver ::I ja to mislim,inače ne vidim nijednu ekipu koja može zaustaviti Patse do SB.dr.dule ::tu ce teksansi da dobiju po dupetu kao protiv sireva.
ako budu igrali kao protiv Ari,razbice ih Jaguari...penban ::Tampa mora da dobije ove nedelje, ako razmisljaju o PO
A NY Jets at Jacksonville je derbi nad derbijima
I meni nije jasan izbor ESPN Americe za prenos utakmica... NO@NYG je u najavi mnogo bolja utakmica
Peyton Manning ::ako budu igrali kao protiv Ari,razbice ih Jaguari...penban ::Tampa mora da dobije ove nedelje, ako razmisljaju o PO
I meni nije jasan izbor ESPN Americe za prenos utakmica... NO@NYG je u najavi mnogo bolja utakmica
Peyton Manning ::
nisu Jagsi tako losipenban ::Peyton Manning ::ako budu igrali kao protiv Ari,razbice ih Jaguari...penban ::Tampa mora da dobije ove nedelje, ako razmisljaju o PO
Cenim da ce biti 3:3 do kraja
penban ::
Nijanse će odlučivati ko će uzeti titulu rukija sezone
Peyton Manning ::nisu Jagsi tako losipenban ::Peyton Manning ::ako budu igrali kao protiv Ari,razbice ih Jaguari...penban ::Tampa mora da dobije ove nedelje, ako razmisljaju o PO
Cenim da ce biti 3:3 do kraja
Mikistrong HOF ::penban ::
Nijanse će odlučivati ko će uzeti titulu rukija sezone
onaj ko dogura-ako dogura dalje u PO
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu