chika Zdravko ::sta je sa malisom DE sa Klemsona. opravio se od ahila?
na koga misliš?
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
chika Zdravko ::sta je sa malisom DE sa Klemsona. opravio se od ahila?
Danijel LG ::chika Zdravko ::sta je sa malisom DE sa Klemsona. opravio se od ahila?
na koga misliš?
T-Wolf ::chika Zdravko ::Tibo da bude trejdovan? gde ? Arizonu, KC, Jax?
Jagsi ili Cardinalsi meni deluju kao moguce destinacije ako uopste dodje do tog nekog pregovaranja. Jagsi su mu skoro pa kuca, ali mislim da bi se dobro uklopio u Cardinalsima i da bi im malo ozivnuo napad...
Raising Arizona ::T-Wolf ::chika Zdravko ::Tibo da bude trejdovan? gde ? Arizonu, KC, Jax?
Jagsi ili Cardinalsi meni deluju kao moguce destinacije ako uopste dodje do tog nekog pregovaranja. Jagsi su mu skoro pa kuca, ali mislim da bi se dobro uklopio u Cardinalsima i da bi im malo ozivnuo napad...
Da imalo poznajes nas menadzment ne bi ti palo ni u sali napamet da napises ovako nesto
Jacob ::Adrian Peterson (ankle) was held out of practice again Thursday, but fully expects to play versus the Cardinals on Sunday.
Peterson is taking extra rest this week due to the quick turnaround for the Thursday night game versus the Bucs in Week 8. The Vikes play twice in five days. Peterson did concede that his ankle is more sore this week than last
elJefe ::ej ali Ponder vam vrlo dobro igra, ne moze vam ici bas sve
T-Wolf ::elJefe ::ej ali Ponder vam vrlo dobro igra, ne moze vam ici bas sve
Znam, ali ovo nema nikakve veze sa igrom vec sa fair-playom. Redskinsi su apsolutno zasluzili da pobede, ali sa druge strane bas su igrali prljavo...
Danijel LG ::@wingoz
Vernon Davis does not have a catch tonight..and the
Niners are going to win this game..didn't think that scenario was
possible
ko mi je kriv kad igram TE kome aleksije treb bacati
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu