0 catch za 0 y
niko niije baš toliko dobar
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel LG ::0 catch za 0 y
Jel to Smit Srbin?Srbistuta ::Ma da bre, koji Seahawks-i, nemaju sanse.
Samo da se kvoterbek SrBskog porekla ne lozi da je 'elite' QB i nek nastavi da urucuje loptu Gore-u.
Nixx ::Deda mu valjda pa zato
Gervinho HOF ::Nixx ::Deda mu valjda pa zato
deda mu umro u nacističkom logoru, pao sa osmatračnice
Gervinho HOF ::Nixx ::Deda mu valjda pa zato
penban ::Gervinho HOF ::Nixx ::Deda mu valjda pa zato
odakle ti to?
Gervinho HOF ::penban ::Gervinho HOF ::Nixx ::Deda mu valjda pa zato
odakle ti to?
zajebavam se
Peyton Manning ::ocekivana pobeda u low scoring utakmici...
Lynch 100y protiv SF...svaka cast
krenuo me kurac,Davis 0 poena...a protivnikov Gore 18...elJefe ::Peyton Manning ::ocekivana pobeda u low scoring utakmici...
krenulo te Fico, jos da imas i Shadyja
Peyton Manning ::krenuo me kurac,Davis 0 poena...a protivnikov Gore 18...elJefe ::Peyton Manning ::ocekivana pobeda u low scoring utakmici...
popusio sam opet...
vec par meceva je los...jbg,definitivno nije moja godina...elJefe ::Peyton Manning ::krenuo me kurac,Davis 0 poena...a protivnikov Gore 18...elJefe ::Peyton Manning ::ocekivana pobeda u low scoring utakmici...
popusio sam opet...
e jeeeeee zamisli VD 0 ovo nije tvoja godina, trebao si mi dati Vernona kad sam se bio zaleteo kao saban
Peyton Manning ::vec par meceva je los...jbg,definitivno nije moja godina...elJefe ::Peyton Manning ::krenuo me kurac,Davis 0 poena...a protivnikov Gore 18...elJefe ::Peyton Manning ::ocekivana pobeda u low scoring utakmici...
popusio sam opet...
e jeeeeee zamisli VD 0 ovo nije tvoja godina, trebao si mi dati Vernona kad sam se bio zaleteo kao saban
mada me spasla ona tvoja informacija
iz tvojih usta u bozije usielJefe ::Peyton Manning ::vec par meceva je los...jbg,definitivno nije moja godina...elJefe ::Peyton Manning ::krenuo me kurac,Davis 0 poena...a protivnikov Gore 18...elJefe ::Peyton Manning ::ocekivana pobeda u low scoring utakmici...
popusio sam opet...
mada me spasla ona tvoja informacija
samo opusteno, moras imati winning streak ove godine pazi sta ti kazem. a + i cinjenica to sto sam ti rekao
Peyton Manning ::uzdam se da ce CJ biti dobar protiv Buf...jebe me sto su Peyton i Thomas na bye,pa igraju Freeman i Williams...mada i oni imaju dobar match up...videcemo
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu