ne znam koji bi bio lijek za iliju
mi smo ga držali prvo pol a onda havarija
ne znam stvarno
ne znam stvarno
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel LG ::ja rekoh da teško idete kad treba stizati rezultat
Srbistuta ::Ilaj je trenutno najbolji QB lige
Danijel LG ::ne znam koji bi bio lijek za iliju
ne znam stvarno
Srbistuta ::Ilaj je trenutno najbolji QB lige
markosto ::Danijel LG ::ne znam koji bi bio lijek za iliju
ne znam stvarno
Pa u porazima se videlo. Cover na WRs.
Što više DB na terenu.
...verovatno ima ali Ilaj je mega car kada oseti rush i iako izgleda spor i trapav ume da izbedne sack + fantasticno se krece kroz "muddy" pocket. To na primer ume i Romo, ali necu vise o Romo-uFederico de Soya ::Srbistuta ::Ilaj je trenutno najbolji QB lige
Ima dosta i do OL Giants-a. Koliko puta Ilaj ima vremena da raspali vatru i obrne prasence na ražnju dok odbrana protivnika uzaludno pokušava da mu pridje.
chika Zdravko ::
ko bi rekao da ima brata suprotno njemu.
Jacob ::According to Yahoo's Jason Cole, Dwayne Bowe "very badly" wants out of Kansas City, but a team source tells the Palm Beach Post he's not being pursued by the Dolphins.
Cole apparently intimated as much in a radio interview before tweeting, "I'm NOT reporting (Kansas City and Miami) are talking trade over Bowe. Not yet, at least." Playing under the franchise tag, Bowe is headed toward unrestricted free agency. With extra second- and third-round picks from the Vontae Davis and Brandon Marshall trades, the Dolphins would make sense as a trade partner, but players like Bowe are rarely shipped out mid-season. He could be franchised again ahead of a potential trade in the offseason.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu