Ak ovo nije klasicni PI onda ne znam
Ball Boy
Ball Boy
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 18 ... 33, 34, 35
robert de niro ::Romo hof, samo 5 int
markosto ::Pa ako računamo da su 2 int vraćena za TD, onda je bacio 3 TD
hahahahhahahahaahhaahahahahPeyton Manning ::da li ste videli sto su na sportalu napisali da je Romo sekovan 5 puta,od toga 2 puta za td?!
Peyton Manning ::da li ste videli sto su na sportalu napisali da je Romo sekovan 5 puta,od toga 2 puta za td?!
black & silver ::Kakav debil onaj Romo 6.28 u fantaziju Izgubio sam ovo kolo zbog njega
Haha bicemo u kontaktu,mada ako ga neko hoce,slobodno traduje,sumnjam da ce meni trebati...Freak ::Fico, Fitzpatrick je jos na trejd bloku
chika Zdravko ::meni je ostao ipak jaci utisak , momenat kada je Secerko ignorisao Tajsa. nije mi samo jasno koliki idiot moras biti da takvu mrcinu stavis na mesto HC a evo sada i kao OC.
realno, HC i OC su za Tice-a nuklearna fizika. Dobre rezultate je postigao samo zato jel je jos uvek u timu imao grupu odgovornih i iskusnih igraca, koji su radili svoj posao. Najveci Tace-ov domet je bila i ostala OL.T-Wolf ::chika Zdravko ::meni je ostao ipak jaci utisak , momenat kada je Secerko ignorisao Tajsa. nije mi samo jasno koliki idiot moras biti da takvu mrcinu stavis na mesto HC a evo sada i kao OC.
Njega je na mesto HC stavio nas bivsi vlasnik Red McCombs koji je na sve nacine pokusavao da unisti Vikingse i preseli ih u njegov rodni San Antonio. Navodno je to radio, jer nije mogao da dogovori izgradnju novog stadiona. A sta je sve radio da nas unisti? Evo par primera:
1. Covek je doveo Tice-a za trenera i dao mu neku sicu (bio najmanje placen glavni trener u ligi)
2. 2003 je trazio da trejdujemo sedmog pika na draftu da ne bi davali veliku platu rukiju. Posto nismo mogli da dogovorimo trejd, isteklo nam je vreme za izbor pa su pre nas birale 2 ekipe, a mi smo na kraju birali deveti
3. generalno se stekao za pare
4. trejdovao je Randy Moss-a...
Secam se da sam jednom procitao neki tekst gde su rekli kako je Tice-u trebalo dati nagradu trenera godine zato sto nas je odveo u PO 2004 godine s obzirom na to u kakvim je uslovima radio...
Ja ga nisam ni mrzeo ni voleo. Cinjenica je da nije za glavnog trenera, ali uopste nije imao toliko lose rezultate s obzirom na uslove...
viking ::realno, HC i OC su za Tice-a nuklearna fizika. Dobre rezultate je postigao samo zato jel je jos uvek u timu imao grupu odgovornih i iskusnih igraca, koji su radili svoj posao. Najveci Tace-ov domet je bila i ostala OL.T-Wolf ::chika Zdravko ::meni je ostao ipak jaci utisak , momenat kada je Secerko ignorisao Tajsa. nije mi samo jasno koliki idiot moras biti da takvu mrcinu stavis na mesto HC a evo sada i kao OC.
Njega je na mesto HC stavio nas bivsi vlasnik Red McCombs koji je na sve nacine pokusavao da unisti Vikingse i preseli ih u njegov rodni San Antonio. Navodno je to radio, jer nije mogao da dogovori izgradnju novog stadiona. A sta je sve radio da nas unisti? Evo par primera:
1. Covek je doveo Tice-a za trenera i dao mu neku sicu (bio najmanje placen glavni trener u ligi)
2. 2003 je trazio da trejdujemo sedmog pika na draftu da ne bi davali veliku platu rukiju. Posto nismo mogli da dogovorimo trejd, isteklo nam je vreme za izbor pa su pre nas birale 2 ekipe, a mi smo na kraju birali deveti
3. generalno se stekao za pare
4. trejdovao je Randy Moss-a...
Secam se da sam jednom procitao neki tekst gde su rekli kako je Tice-u trebalo dati nagradu trenera godine zato sto nas je odveo u PO 2004 godine s obzirom na to u kakvim je uslovima radio...
Ja ga nisam ni mrzeo ni voleo. Cinjenica je da nije za glavnog trenera, ali uopste nije imao toliko lose rezultate s obzirom na uslove...
Idi na stranu : 1 ... 18 ... 33, 34, 35
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu