Danijel LG ::da
totalno ludilo
ajd nekako za ATL ali ovo ostalo
Jeste, samo se Atlanta jedva provukla sa raspalom Karolinom...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel LG ::da
totalno ludilo
Divisional game. Nema lakih tekmi. Ravensi su isto tako mucili muku sa Browns-ima.klodovik ::Danijel LG ::da
totalno ludilo
Jeste, samo se Atlanta jedva provukla sa raspalom Karolinom...
penban ::San Francisko 49ersi su se vratili posle slabog vikenda i pregazili Njujork Džetse sa 34:0. Najnersi su uništili rivala trčanjem osvojivši 245 jardi, a Frenk Gor (62), Kendal Hanter (56) i Kolin Keparnik (50) su istrčali i po TD. Moćna je bila i odbrana koja je donela još jedan tačdaun. Tako Aleks Smit nije imao mnogo posla bacivši tek 143 jarde. Sa druge strane, slabo veče imao je Mark Sančes koji je sa samo 13 kompletiranih pasova za 103 jarde i intersepšn najavio šansu sa Tima Tiboua.
Paroh spasilac zelih
http://www.b92.net/sport/ekipni/football.php?yyyy=2012&mm=10&dd=01&nav_id=647570
T-Wolf ::penban ::San Francisko 49ersi su se vratili posle slabog vikenda i pregazili Njujork Džetse sa 34:0. Najnersi su uništili rivala trčanjem osvojivši 245 jardi, a Frenk Gor (62), Kendal Hanter (56) i Kolin Keparnik (50) su istrčali i po TD. Moćna je bila i odbrana koja je donela još jedan tačdaun. Tako Aleks Smit nije imao mnogo posla bacivši tek 143 jarde. Sa druge strane, slabo veče imao je Mark Sančes koji je sa samo 13 kompletiranih pasova za 103 jarde i intersepšn najavio šansu sa Tima Tiboua.
Paroh spasilac zelih
http://www.b92.net/sport/ekipni/football.php?yyyy=2012&mm=10&dd=01&nav_id=647570
Ne daj Boze nas da spomenu. No, za mene je uvek lepse biti underdog. Sto se mene tice, ne moraju da nas pominju sve dok pobedjujemo...
Nixx ::Nama ako je za utehu, Saintsi su gori od nas trenutno.
Prvo poluvrijeme očajno,drugo puno bolje mada sam zaspao zadnje dvije minute.Propustio promašeni fild gol Džajantsa za pobjedumarkosto ::Jeli neko gledao Phi i NYG?
Izgleda da je bila dobra utakmica.
ako se ne popije gledace sepenban ::Hoce li neko gledati MNF?
robert de niro ::ako se ne popije gledace sepenban ::Hoce li neko gledati MNF?
Raising Arizona ::Valjda Marsal nece preci 20 poena veceras
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu