cooper ::jedan po jedan
ranija sam igrao mnogo vise overa, nekako mi je omiljena bila, vise poena u drugom p. tu sam najvise para i uzeo
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
cooper ::jedan po jedan
i meni jedan samo, necu da baksuziram kojielJefe ::hhahah meni trteba samo jedan
Nixx ::puko na jednom, za drugi mi trebaju Remsi i Dalas, nije nemoguće.
Nixx ::Šta je nemoguće, pozitivna energija Fišerovih brkova će se preneti na teren.
Jedino te zajebao Dallas. Ali svaka cast za ostalo.Freak ::Mislim da je taj hype oko RGIII preteran...
BUF vs. KC 1 - ko prati istoriju zna da je KC stara musterija u Bafalu
STL vs. WAS 1 - Ne zaboravite da STL bio na svega 15 sekundi od pobede u Detroitu
PHI vs. BAL 1 - iako se redje sastaju Eaglesi ipak nikada nisu izgubili od Ravensa na Lincoln F. Fieldu... Nece ni sada.
STL vs. DAL 2 - Romo nastavlja niz pobeda sa napokon izbalansiranim napadima kako trcanjem tako i kroz vazduh...
IND vs. MIN 1 - Luck sigurno nece dozvoliti da mu pocetak karijere na rasprodatom domacem terenu pokvari prosecan tim Minesote
cooper ::granica za den-atl je 51.5. misli li jos neko osim mene da ce ovo doci under?
cooper ::da se igra u denveru opalio bi sto posto, ali posto se igra u atl i ne moze se na mocartu nista igrati posle 24h, poslusacu savet i preskociti
cooper ::ne moze.
"Tiket nije uplaćen. Tikete možete uplatiti u intervalu od 08h do 24h."
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu