Mean_Machine ::Ljudi šta tipujete na Picburg - Filadelfija
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Mean_Machine ::Ljudi šta tipujete na Picburg - Filadelfija
kb8 ::Mean_Machine ::Ljudi šta tipujete na Picburg - Filadelfija
kb8 ::Kec na Steelerse, hendikep na Packerse, dvojka na Mece i Gavrane, bice materijala...
Ne znam samo kolika je granica na poene Skins-Falcons?
Iniesta HOF ::sorry, ali padas ovde na GB
T-Wolf ::Iniesta HOF ::sorry, ali padas ovde na GB
Moguce, ali na meni je da probam
Raising Arizona ::T-Wolf ::Iniesta HOF ::sorry, ali padas ovde na GB
Moguce, ali na meni je da probam
za mog brata koji je kao Kleopatra predvideo poraz GB
I ja uvek mislim da ce doci, ali bas bas retko dodjePeyton Manning ::ja odigrah:
Cin-Mia 1
Pit-Phi 2
Car-Sea 2
NO-SD 1
mislio sam da ce doci...
razumemo se,ista situacija i kod meneT-Wolf ::I ja uvek mislim da ce doci, ali bas bas retko dodjePeyton Manning ::ja odigrah:
Cin-Mia 1
Pit-Phi 2
Car-Sea 2
NO-SD 1
mislio sam da ce doci...
Peyton Manning ::razumemo se,ista situacija i kod meneT-Wolf ::I ja uvek mislim da ce doci, ali bas bas retko dodjePeyton Manning ::ja odigrah:
Cin-Mia 1
Pit-Phi 2
Car-Sea 2
NO-SD 1
mislio sam da ce doci...
ja sam redovno tukao 1000,dok nisam pukao 10k za mesec dana...od tad se drzim izmedju 100 i 500..T-Wolf ::Peyton Manning ::razumemo se,ista situacija i kod meneT-Wolf ::I ja uvek mislim da ce doci, ali bas bas retko dodjePeyton Manning ::ja odigrah:
Cin-Mia 1
Pit-Phi 2
Car-Sea 2
NO-SD 1
mislio sam da ce doci...
Al' da ja imam muda da stavim hiljadarku svaki put kad pomislim na neki upset, ali nemam Danas bih dobio 4700 na Indy
Peyton Manning ::ja sam redovno tukao 1000,dok nisam pukao 10k za mesec dana...od tad se drzim izmedju 100 i 500..T-Wolf ::Peyton Manning ::razumemo se,ista situacija i kod meneT-Wolf ::I ja uvek mislim da ce doci, ali bas bas retko dodjePeyton Manning ::ja odigrah:
Cin-Mia 1
Pit-Phi 2
Car-Sea 2
NO-SD 1
mislio sam da ce doci...
Al' da ja imam muda da stavim hiljadarku svaki put kad pomislim na neki upset, ali nemam Danas bih dobio 4700 na Indy
a dosta puta sam ovde na forumu pogadjao soccer,al jbg...sto ti kazes,nema covek muda da odigra...
Del_Boy ::Idem da uplatim...
Cin-1
Bal-2
Min-1
Chi-2
uplaticu 5.000 pa sta bude
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu