Adam Schefter
Ryan Longwell, a 15-year NFL veteran who has not been in uniform this season, will sign with the Seattle Seahawks, per @Edwerderespn.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Nixx ::Steta za RG3, sa jedne strane mogu da postujem odluku da ostane na terenu, a sa druge treba misliti dugoročno. Mislim da je više štete što je ostao jer je ceo tim izložio slabosti, a opet svi znaju rođaka sa sela i kako igra bilo je neizbežno da ostane što duže, ako se ne varam trećeg nisu imali pa bi ostali bez oba da se rođa skršio.
Mada ne trči ni Vilson baš smisleno, ne mislim kad osvaja jarde, videli ste onaj trk kroz sredinu, brz je nema šta, nego što Blokira za Linča dok ga ne sastavi neko...
dr.dule ::Cowboys fire D-coordinator Ryan
Zona do trona ::Raising Arizona ::
Adam Schefter @AdamSchefter
Cardinals announced Steve Keim as GM.
Sad ako i Hortona stave na presto eto nama "promena", sve u kuci.
Mene kopka ono sto nikada necemo znati,personalni potezi Keima tokom ovih godina? Koje su bile njegove odluke,a koje Whisove i Gravesove?
dr.dule ::Zona do trona ::Raising Arizona ::
Adam Schefter @AdamSchefter
Cardinals announced Steve Keim as GM.
Sad ako i Hortona stave na presto eto nama "promena", sve u kuci.
Mene kopka ono sto nikada necemo znati,personalni potezi Keima tokom ovih godina? Koje su bile njegove odluke,a koje Whisove i Gravesove?
sta cekate tice? sto ne postavljate tog DC za HC. nemoj da razocaran ode negde drugde.
NFL Fans Serbia » Regular season 2012 » Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, draft cetvrto i ostalo...Sezona 2012
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu