NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, draft cetvrto i ostalo...Sezona 2012

+23
zvaljo
Pohovani feniks
dr.dule
Zver
Freak
Peyton Manning
TMH34
Srbistuta
kb8
Del_Boy
Mifoche
Jacob
black & silver
Alex71
klodovik
cooper
T-Wolf
Nixx
penban
Miki HOF
markosto
Cenci D
Danijel Lg
27 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 34 od 40]

penban

penban
Moderator
Moderator

Surprised

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

Portis26

Portis26
Standardan
Standardan

Прочитах бога оца, имам осећај да сам цео форум Вашингтон Редскинса ишчитао.

То за 14-18 месеци је било само нагађање, и тај чланак са сајта на коме је написан је склоњен, дакле нетачан је!

Роберт сутра иде на преглед код оног Ендрјуза, као водили би га сад, али је тај Ендрјуз на Нотр Дејм-Алабама мечу.

Како сам ја провалио, Грифина су више пута питали да ли може да настави меч, и он је причао да може. И даље мислим да је Шени кретен јер није провалио о чему се ради и склонио га из утакмице.

Први пут после почетка сезоне 2008. уживам у игри екипе, први пут плејоф после сезоне 2007, прва титула после 13 година, уложено бога оца пикова само да би се два места попели и узели га, и суочавамо се са тим да ће можа пропустити целу следећу сезону.

Што би рекли Амери: Ит сакс ту би а Редскинс фен тудеј. Уместо да се радујем нечим што је била фантастична сезона, стрепим да ће следећа бити очај...

http://nemamsajt.com

Srbistuta

Srbistuta
MVP
MVP

ali ce zato defense da bude komplet

Zver

Zver
VIP
VIP

Evo je mogu da se kladim da neće igrati bar sedam meseci Very Happy

...Sa Vajominškog Univerziteta

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Izgleda da je ozbiljnija povreda RGIII, ne vidi se jasno na snimku još uvek.
Mada kako se vukao po terenu... sve je bilo jasno.
Ne krivim Šenehena, koji i inače ne zaslužuje da bude HC.
Vidim da mediji u US pljuju po Wash koji izigravaju neku organizaciju a teren im je ko šljunkara neka, pa i nije čudo što se igrači ispovređivaše.

Zver

Zver
VIP
VIP

Šta je da je, ne može biti torn ACL jer bi u tom slučaju vrištao od bolova dok ga na nosilima iznose sa terena. Sve ostalo se da srediti u ofsiznu.
Drugi par opanaka je što će on zbog svog stila igre biti podložan povredama te neće kroz karijeru biti maximalno produktivan. Zato lično mnogo više volim QB-ove kao što su Pejdža, Ilajdža ili Mat Rajan.

Da me se ne razume pogrešno, izuzetno mi je žao što se dečku to dogodilo. Najviše mrzim kada neko zbog povrede okonča karijeru ili kada zbog povrede ne bude u stanje da postigne što bi inače postigao. Bez obzira koji je sport u pitanju i bez obzira za koga taj neko igra.

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Da je imao druge trenere oko sebe, drugačije bi i on igrao.

Recimo Vilson isto trči, ali jako racionalno. Skroz drugačiji playbook.

Zver

Zver
VIP
VIP

Koliko sam ja uočio, Sijetl nema pravljene napadačke akcije u kojima će Vilson trčati, ili ako imaju onda ih koriste jako retko, čini mi se samo jedna takva akcija na celoj utakmici sad u nedelju. Zna on fenomenalno da istrči ali kad mu se ukaže prilika i nakon što se raspadne pocket.

S druge strane, svaki četvrti ili peti snap WASH-a je isplanirano trčanje za ArDžija. On je njima drugi trkač u ekipi nakon Morisa. Jednostavno, sjajan je igrač, njihove napade u toj situaciji je mnogo teško čitati, ali rizikuješ ovakve stvari.

Srbistuta

Srbistuta
MVP
MVP

Sea ima zversku odbranu, tako da Wilson ni ne mora da trci Very Happy
Was duve promaja pozadi samo tako, cesto mora da se igra catch up.

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Imaju za Vilsona, ali jednostavno nisu zvali. Povećali su playbook kako je sezona tekla i to poprilično.
Što rizikovati, a videlo se da je Vilson brz.

Ovi iz Wash su jednostavno iz utakmice u utakmicu potrošili RG3...

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

rekoh u toku meca. place se za Son Tejlorom i plakace se jos dugo. totalno su rupcaga po sredini.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, draft cetvrto i ostalo...Sezona 2012 - Page 34 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

Srbistuta

Srbistuta
MVP
MVP

Mislim da se razumemo, nije Vilson bacio 300y i 4 TDa...defense i Lynch pobedjuju.

penban

penban
Moderator
Moderator

Adam Schefter
As @mortreport reports, Jets have fired offensive coordinator Tony Sparano, who was informed of his dismissal Monday night.

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

dugo im trebalo

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, draft cetvrto i ostalo...Sezona 2012 - Page 34 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Rex i Sančez ostaju Cool

Ostaje cirkus i sledeće godine Cool

Koju je imitaciju napravio onaj lik kada Rex objašnjava razloge Very Happy Jeste gledali?

penban

penban
Moderator
Moderator

markosto ::Rex i Sančez ostaju Cool

Ostaje cirkus i sledeće godine Cool

Koju je imitaciju napravio onaj lik kada Rex objašnjava razloge Very Happy Jeste gledali?

Naravno funny funny funny

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Daj nađi link ako možeš Very Happy

Neka vide ljudi Very Happy

Cirkus ostaje - But Fumble!

penban

penban
Moderator
Moderator

Juce mi se to opet gledalo, ali nisam uspeo da nadjem Surprised

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Sad ću ja da vidim...

penban

penban
Moderator
Moderator

Nasao

https://www.youtube.com/watch?v=l0TB-fFLpMw

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Evo i ja Very Happy

Uživajte Very Happy

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Tviter
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Cardinals announced Steve Keim as GM.

Sad ako i Hortona stave na presto eto nama "promena", sve u kuci.

photo AZcardsscript.gif

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Tviter
As @jayglazer reported, Jaguars and Dave Caldwell have agreed to terms on a new contract to make him Jacksonville's new GM.

photo AZcardsscript.gif

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Raising Arizona :: Tviter
Cardinals announced Steve Keim as GM.

Sad ako i Hortona stave na presto eto nama "promena", sve u kuci.

Mene kopka ono sto nikada necemo znati,personalni potezi Keima tokom ovih godina? Koje su bile njegove odluke,a koje Whisove i Gravesove?

Nixx

Nixx
Moderator
Moderator

Steta za RG3, sa jedne strane mogu da postujem odluku da ostane na terenu, a sa druge treba misliti dugoročno. Mislim da je više štete što je ostao jer je ceo tim izložio slabosti, a opet svi znaju rođaka sa sela i kako igra bilo je neizbežno da ostane što duže, ako se ne varam trećeg nisu imali pa bi ostali bez oba da se rođa skršio.

Mada ne trči ni Vilson baš smisleno, ne mislim kad osvaja jarde, videli ste onaj trk kroz sredinu, brz je nema šta, nego što Blokira za Linča dok ga ne sastavi neko...

3rd&48

Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, draft cetvrto i ostalo...Sezona 2012 - Page 34 Pbucket

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 34 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu