NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, draft cetvrto i ostalo...Sezona 2012

+23
zvaljo
Pohovani feniks
dr.dule
Zver
Freak
Peyton Manning
TMH34
Srbistuta
kb8
Del_Boy
Mifoche
Jacob
black & silver
Alex71
klodovik
cooper
T-Wolf
Nixx
penban
Miki HOF
markosto
Cenci D
Danijel Lg
27 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 30 od 40]

Srbistuta

Srbistuta
MVP
MVP

Mikistrong HOF ::to mi nije jasno što ne zabrane razgovore do posle SB?
Navnodno nepisano pravilo je da HC ne zabranjuje intervijue svojih koordinatora...u principu moze al nece Very Happy
Bye week, umesto da odmoris i na tenane pogledas film o sledecm protivniku, ides unaokolo i dajes bulju za novi posao Very Happy
MIslim da je Nolan rekao da ga ne zanima HC pozicija, Koetter mi je sumnjiv ali ne znam da li moze posle 1 dobre sezone sa all star postavom Falconsa da dobije HC posao...

@FDS, bice ti dosadno do Aprila Very Happy

T-Wolf

T-Wolf
Hall of Fame
Hall of Fame

Srbistuta ::jebem ti ovo, sad kada imas bye, luzerski timovi imaju pravo da ti odvuku koordinatore na razgovore o potencijalnom angazovanju!
Eno Koetter, Nolan i nas special teams coordinator Very Happy Keith Armstrong su trazena roba od juce. Crying or Very sad

To i mene nervira. Koordinatori mogu da se opterete mogucnoscu da postanu HC negde drugde i to ih moze dekoncentrisati u pripremi za bitan PO mec...

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Ljudi, jutros je bilo mnogo zanimljivo i uzburkano na Tviteru

Naime, Pro Football Talk je poceo da napusava ove reportere kao sto su Dzejson La Kanfora i Adam Sefter, optuzio ih je da rade za agente i da napumpavaju vesti da bi njihove klijente brze zvali ostali timovi

Evo npr. za Rida su rekli da ima intervju u sredu, a Arizona obavestila novinare da je zakazano za cetvrtak

Tako su i prosle godine spajali Dzosicu sa Medjedima
Haos bio, prstale optuzbe na sve strane

photo AZcardsscript.gif

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

JASON GARRETT: TONY ROMO HAS A BRIGHT FUTURE LEADING THE COWBOYS uzas uzas uzas

photo AZcardsscript.gif

Zver

Zver
VIP
VIP

Čudi me za Švarca da se ne spominje u "seči knezova", čak ni kao mogućnost. Ipak su Lavovi mnogo jača ekipa od 4-12.

...Sa Vajominškog Univerziteta

T-Wolf

T-Wolf
Hall of Fame
Hall of Fame

Federico de Soya ::Čudi me za Švarca da se ne spominje u "seči knezova", čak ni kao mogućnost. Ipak su Lavovi mnogo jača ekipa od 4-12.

Da li su? Odbrana im je krs. U napadu su jednodimenzionalni, a i Stafford je bio nekonstantan...

Zver

Zver
VIP
VIP

Da ga 'ebeš, trebalo bi da su bolji od 4-12.

edit: pa prošle godine su igrali u PO sa 10-8 čini mi se.

T-Wolf

T-Wolf
Hall of Fame
Hall of Fame

Federico de Soya ::Da ga 'ebeš, trebalo bi da su bolji od 4-12.

Na papiru da. Zaboravih da dodam da su i jako nedisciplinovani. Ali lagao bih kad bih rekao da sam ocekivao tako losu sezonu od njih...

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

SAN FRANCISCO -- The San Francisco 49ers signed kicker Billy Cundiff on Tuesday to compete with struggling veteran David Akers.

Laughing

Zver

Zver
VIP
VIP

T-Wolf ::

Na papiru da. Zaboravih da dodam da su i jako nedisciplinovani. Ali lagao bih kad bih rekao da sam ocekivao tako losu sezonu od njih...

Za bold se opet postavlja pitanje čija je to krivica. Ja ću uvek reći da je to odgovornost više do trenera a ne do samih igrača.

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Mikistrong HOF ::SAN FRANCISCO -- The San Francisco 49ers signed kicker Billy Cundiff on Tuesday to compete with struggling veteran David Akers.

Laughing

E to kad sam video sam sto se sa stolice nisam srusio

photo AZcardsscript.gif

Zver

Zver
VIP
VIP

Mikistrong HOF ::SAN FRANCISCO -- The San Francisco 49ers signed kicker Billy Cundiff on Tuesday to compete with struggling veteran David Akers.

Laughing

Zajebavaš Laughing

Ja se još zezam pre nekoliko nedelja govoreći da je Kandif slobodan Very Happy

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

Raising Arizona ::

Laughing

E to kad sam video sam sto se sa stolice nisam srusio

Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, draft cetvrto i ostalo...Sezona 2012 - Page 30 Dumb+3

T-Wolf

T-Wolf
Hall of Fame
Hall of Fame

Federico de Soya ::
T-Wolf ::

Za bold se opet postavlja pitanje čija je to krivica. Ja ću uvek reći da je to odgovornost više do trenera a ne do samih igrača.

U potpunosti se slazem sa tobom. Normalno je da i igraci snose malo odgovornosti, ali trener je glavni krivac za to...

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Laughing

Mislim šta reć...

Oni mene žele sahranit živog valjda il šta...

uzas

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

kb8 ::

Laughing

Mislim šta reć...

uzas
Vick7 je imao neke lepe sinonime za Akersa,al ne mogu sad da se setim

http://nfl.com/

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Vick7 vrati se mi smo regulisali Debelog

photo AZcardsscript.gif

Sirko

Sirko
VIP
VIP

Laughing

Mislim šta reć...

uzas
divota

Britva? Kakva bičarka? Nije skretničar nego ašov.
https://www.facebook.com/Zoka86

Nixx

Nixx
Moderator
Moderator

Raising Arizona ::Vick7 vrati se mi smo regulisali Debelog

Cool

3rd&48

Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, draft cetvrto i ostalo...Sezona 2012 - Page 30 Pbucket

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Can confirm ESPN report that Andy Reid is interviewing with the Chiefs today before heading on to Arizona

photo AZcardsscript.gif

penban

penban
Moderator
Moderator

Adam Schefter
Andy Reid did not fly to Arizona last night as scheduled.

zaplet...

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

prejeo se čvaraka

STANE VAS SVE PRATI

black & silver

black & silver
NFL Star
NFL Star

Laughing

Mislim šta reć...

uzas
Još da vam dođe Crosby Very Happy

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

jesam li anjao ili G Gano koji prošle sezone za WAS protiv nas nije mogao pogoditi PAT ponovo negdje šuta

STANE VAS SVE PRATI

Zver

Zver
VIP
VIP

Ma to je ovaj što je mašio tri FG protiv vas igrajući za Wash ove sezone, našao uhlebljenje kao konkurencija eMViPi-ju.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 30 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu